Terug

De beste voordelige scheermessen voor een glad resultaat

  • Door Irem
  • 07 / 12 / 2022 0
De beste voordelige scheermessen voor een glad resultaat

Het type scheermes dat je dagelijks gebruikt is een persoonlijke keuze. Mannen die zich nat scheren geven de voorkeur aan een klassiek tweesnijdend scheermes dat zorgt voor een zeer gladde scheerbeurt. Scheren met een dubbel mesje is echter niet voor iedereen weggelegd; je hebt wat meer geduld nodig en een vaste hand is een must. Vooral voor  mannen die 's morgens nog niet helemaal wakker zijn, zijn deze scheermesjes makkelijker te hanteren. Van alle scheermessen op de markt zijn dit onze favorieten die in de aanbieding zijn. Hierbij de beste scheermessen voor een glad resultaat!

Gillette vs Gillette Fusion

We kennen allemaal het merk Gillette wel, maar wat is het verschil tussen de Gillette en de Gillette Fusion? De Gillette Fusion is de verbeterde versie van de normale Gillette. Zo bestaat de Fusion uit 5 mesjes die dicht op elkaar staan en zo geschikt zijn om elk haartje mee te nemen tijdens de scheerbeurt. De Fusion gaat ook langer mee dan de normale Gillettes en kom je dus ook goedkoper uit omdat je minder vaak een nieuwe scheermes hoeft aan te schaffen.

Op zoek naar een flexibele scheermes?

De Gillette Fusion ProGlide 5 - scheerhouder + 1 scheermesje is een favoriet van vele mannen. Het heeft alle positieve eigenschappen van de Gillette Fusion, maar de ProGlide gaat nog een stapje verder met scherpere mesjes en een verbeterde houder die het scheren nog gladder en makkelijker maakt, maar wat deze scheermes nou echt zo bijzonder maakt is natuurlijk de FlexBall-technologie. Deze FlexBall-technologie volgt je gezichtscontouren en krijgt zo elk haartje te pakken. Deze scheermes doet wat het beloofd en geeft je een fantastisch resultaat. 

€8.95

Lang genieten van een scherpe scheermes?

De Gillette Mach3 - 8 stuks is een van de populairste scheermes die er bestaat en dat is niet zomaar. De drie mesjes van de Gillette Mach3 - 8 stuks zijn sterker dan staal, blijven langer scherp en zijn ontworpen voor precisie en een gladde scheerbeurt. De tien beschermende microribbels zorgen ervoor dat de huid strak getrokken wordt en bereidt de huid voor op de scheerbeurt, waardoor de irritatie wordt verminderd. De Gillette Mach3 heeft een verbeterde bescherming en zorgt voor een glad resultaat. 

€15,95

Een gehydrateerde huid tijdens het scheren? 

Wilkinson Sword Hydro 5 is een volledig vernieuwd scheermes. Het scheersysteem, de behuizing van de mesjes, het hydraterend gel reservoir, de flip-trimmer en de handgreep: samen dragen ze de zorg voor je huid tijdens het scheren. De door water geactiveerde gel heeft een hydraterend effect op je huid enkel tijdens het scheren. De beschermende Skin Guards maken de huid zachter. De huid komt niet langer tussen de mesjes te zitten met daardoor minder kans op irritatie. Open het gelreservoir gemakkelijk met je duim en gebruik de top van het scheermes om de moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder de neus, te scheren en bij te werken. Ideaal toch?

€11,95

De ideale scheermes voor mannen met een gevoelige huid

Als man wil je er elke dag knap en verzorgd uitzien, ongeacht je stijl.Dit omvat het dagelijks scheren van de baard en snor. 7 op de 10 mannen ervaren huidirritatie zoals roodheid en bultjes. Zeer storend, vooral als je een gevoelige huid hebt. Daarom scheert ongeveer 53% van de mannen met een gevoelige huid zich minder vaak. En dat is jammer, want zo loop je met een minder prettig gevoel de deur uit. Gelukkig is er nu de Gillette SkinGuard Sensitive Scheermesjes - 6 stuks. De nieuwe Gillette SkinGuard beschermt je huid tijdens het scheren. Het scheermesje is speciaal ontworpen om huidirritatie te voorkomen. Gillette SkinGuard is daarom ideaal voor mannen met een gevoelige huid en/of huidirritatie. 

Gillette Skinguard heeft de beste mesjes van Gillette. Tussen de mesjes zit een speciale huidbeschermende laag.Door deze huidbeschermende laag worden de mesjes iets omhoog getild en wordt de huid minimaal geraakt.  Hierdoor beschermt hij je huid maar scheert hij tegelijkertijd glad. SkinGuard scheert haartjes van de huid en voorkomt irritatie en ingegroeide haartjes. Ook tijdens het scheren voel je minder spanning en het maakt het scheren zoveel leuker!

€18,95

Comfortabel dicht op de huid scheren?

De Gillette Fusion 5 Elektrisch scheermes + 1 scheermes scheermesjeshebben vijf mesjes die dichtbij elkaar staan voor jouw comfortabele scheerbeurt. Deze scheermesjes bieden verschillende functies voor nog betere prestaties. Vijf mesjes scheren niet alleen dichter op de huid dan één mesje, de Gillette Fusion 5 Elektrisch scheermes + 1 scheermes heeft ook vijf mesjes die dichter bij elkaar staan ​​voor een gladdere en comfortabele scheerbeurt. Gillette Fusion 5 heeft een vijf bladig scheersysteem, en een flexibele comfort beschermer. 

De huidbeschermende strip aan de bovenkant van het scheermes zorgt voor een soepelere scheerervaring op de huid. Zo zorgt de strip voor het beter glijden en comfort. De strip wordt wit wanneer de scheerervaring niet meer optimaal is. De superzachte huidbescherming op de mesjes bestaat uit 15 dunnere, flexibele microribbels die aan de mesjes voorafgaan en helpen de huid strak te trekken voordat het eerste mesje de eerste haar afsnijdt. Zo kun je comfortabel en dicht op de huid scheren.

€14,95

 

Toch maar opzoek naar een andere scheermes? Klik hier voor ons grote assortiment! 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh