Terug

Gillette Fusion ProGlide Styler bij Voordeligscheren

Gillette Fusion ProGlide Styler bij Voordeligscheren

Gillette Fusion ProGlide Styler

Is uw gezichtshaar toe aan de nodige flair? Bent u opzoek naar een 3-in-1 styling tool? Scherpe bakkebaarden, een sikje of een smal streepje op uw kin, het kan allemaal met de Gilette Fusion ProGlide Styler.

De Gilette Fusion ProGlide Styler is ontworpen om te trimmen, scheren en te accentueren. De hoek maakt niet uit, aangezien de 3 verwisselbare kammen zich aanpassen aan de contour van uw gezicht en zorgen tevens voor een gelijkmatige lengte. De ergonomische handgreep zorgt ervoor dat u gegarandeerd grip en controle heeft. Na het scheren hoeft u slechts de trimmer te openen en af te spoelen met water.

Scheren

Op het gebied van scheren kunt u het beste gebruik maken van het scheerhoofd de Gilette Fusion ProGlide Power. Deze is voorzien van dunnere mesjes, voor de perfecte scheerervaring. De innovatieve Microkam leidt de haren door de mesjes heen, voor ongelooflijk comfort. Ook tegen de haartjes in. De achterkant van het mesje is voorzien van een Precisie Trimmer-mesje. Deze geeft u de mogelijkheid om scherpe en strakke lijnen te maken. Tevens helpt deze bij het scheren van lastig bereikbare plekken. Dit is precies wat u nodig heeft om uw gezichtshaar er professioneel uit te laten zien.

Voor extra controle kunt u onze Gilette Fusion Proglide scheergel gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh