Terug

Onder de douche scheren met scheermesje

Onder de douche scheren met scheermesje

Onder de douche scheren met scheermesje

Iedereen doet het wel: scheren onder de douche, dit heeft zeker zijn voordelen. Het scheelt heel veel tijd en het warme water zorgt er voor dat het scheren makkelijker gaat. Hieronder beschrijven we hoe u zich het beste onder de douche kunt scheren met een scheermesje. Ook geven wij tips voor het scheren van uw gezicht, benen, oksels en schaamhaar onder de douche, dit kan voor mannen en vrouwen.

Voorbereiding van het scheren:

Zorg dat u de juiste producten heeft, denk hierbij aan een scherp scheermesje, scheerschuim of scheergel en eventueel een handspiegel die niet beslaat. Het voordeel van onder de douche scheren is dat uw huid niet meer met de hand of met een handdoek nat en warm hoeft te maken. Als u enkele minuten onder de warme straal staat worden uw haartjes zachter. Wij adviseren wel om scheerschuim of scheergel te gebruiken, ookal scheert u onder de douche. Dit om uw huid te beschermen en het mesje met zo min mogelijk frictie over de huid te laten glijden.

Scheren onder de douche of in bad:

Na het natmaken van uw huid en eventueel het aanbrengen van de scheerschuim/scheergel scheert u van boven naar beneden. Trek met uw ene hand de huid strak en beweeg met uw andere hand uw scheermes over uw huid. Mochten de haartjes nog niet weg zijn, kunt u eventueel nog tegen de haargroeirichting in scheren, dit is van beneden naar boven. Kijk hiermee wel uit want bij veel mensen veroorzaakt dit huidirritatie.

Na het scheren:

Na het scheren is het belangrijk dat u nog even door gaat met douchen, hierdoor kunt u de huid goed reinigen en uw huid nog even laten ontspannen onder het warme water. 

 

Gillette Venus Venus Proskin Sensitive scheermes. Gillette Venus Proskin Sensitive scheermesjes zijn speciaal ontwikkeld om je glad te kunnen scheren met minder gevoel van irritatie. De scheermesjes zijn dermatologisch getest en kunnen ook gebruikt worden bij een gevoelige huid. 

http://www.voordeligscheren.nl/gillette-venus-proskin-sensitive-scheerhouder-1scheermesje

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh