Terug

scheerkoppen vervangen

scheerkoppen vervangen

Wanneer Scheerkoppen vervangen

Wanneer moet je de scheerkoppen van jouw scheerapparaat vervangen? Waren de kopmessen aan het uiteinde niet meer zo scherp als vroeger? En vond je dat eigenlijk te snel gaan? Met de opkomst van een aantal nieuwe technologieën is het sinds kort mogelijk om een scheerkop zeer lang mee te laten gaan, zonder dat er verval in de prestatie optreedt. De Philips scheerkoppen, bijvoorbeeld, worden niet voor niets de 'knappe koppen' genoemd, omdat ze minimaal 12 maanden meegaan en  pas na 16 maanden vervangen moeten worden. Het merk beschouwd scheren al ruim zeventig jaar als een wetenschap en dat blijkt keer op keer in de ontwerpen, die nog beter hun werk doen dan hun voorgangers. De laatste jaren zagen enkele doorbrakeest die het verfrissende gevoel van scheren combineren met een glanzend scheerresultaat en nieuwe technieken.

Scheerkoppen vervangen? Duurzamer dan vroeger

De Lift & Cut-technologie werd al in 1980 op de markt geïntroduceerd en bewijst tot op heden zijn waarde. Vroeger moest Een scheerkop vrij regelmatig worden vervangen om niet aan scherpte te verliezen. Door de ontwikkeling van onder andere NanoflexTM, een supersterke soort roestvrij staal, werd de slijtage stukken minder. Daarnaast werd de scheerervaring korter doordat de scheerkop zijn werk steeds beter zijn werk ging doen. Door het volgen van de contouren in het gezicht en verschillende technieken om dat voor elkaar te krijgen, werden de Philips scheerkoppen steeds sneller, eenvoudiger in het gebruik, en vooral ook duurzamer. Maar daardoor werden veel scheerapparaten wel duurder, daarom is zeer rendabel om uw scheerkoppen elk jaar te verangen.

Een fris en schoon gevoel

Het gebeurt niet vaak dat de scheerkoppen meegaan op vakantie, of dat deze in de badkamer vallen of per ongeluk besmeurd worden met een douchefris of iets dergelijks. Dit is vrijwel geen ramp , de Philips Scheerkoppen kunnen wel tegen een stootje, maar het kan leiden tot een wat kortere levensduur. Probeer daarom altijd zorgvuldig met je scheerproducten om te gaan. Als het dan  tijd is om de Philips scheerkoppen te vervangen, kijk dan goed naar je scheerapparaat en schaf de scheerkop aan die daar bij past ( let op het type of modelnummer). Dikwijls zijn er al nieuwe koppen op de markt die dikwijls ook nog op de iets oudere scheerapparaten passen. Kijk rustig rond op Voordeligscheren en ga altijd voor de beste prijzen. Het voelt zo ongelofelijk lekker en fris als alles glad en glanzend oogt. Dat zien ook anderen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh