Terug

Scheren in de vakantie

Scheren in de vakantie

Scheren in de vakantie

Eindelijk is het dan zover: Vakantie. Heerlijk genieten van de rust, of het nou thuis of in het buitenland is. Rustig opstaan, een kopje koffie met een krantje erbij en een heerlijk zonnetje. Geen gehaast en alles op z’n tijd. Na het rustig wakker worden naar het toiletgebouw of de douche om je even op te frissen, maar hoe doe je dat met scheren?

Gelukkig is er op veel campings wel de gelegenheid om een elektrisch scheerapparaat te gebruiken voor de mensen die volledig gehecht zijn aan het elektrisch scheren, maar kamperen of op vakantie zijn verbindt je automatisch met het nat scheren. Waarom een elektrisch apparaat gebruiken als er ook gewoon goede en eenvoudige scheermesjes zin die hetzelfde effect hebben? De scheermesjes zijn tegenwoordig van zulke goede kwaliteit dat ze lang meegaan en u ook lang kunt genieten van een zacht gevoel, en daarbij komt nog dat de mesjes allemaal een verschillende vorm van verzorging hebben. Zo zijn er voor vrouwen nu de nieuwe Olaz mesjes van Gillette, en de Gillette ProSkin Sensitive mesjes voor extra verzorging. Ook Wilkinson heeft verschillende mesjes die de huid extra verzorgen, zoals de Hydro Silk en de Intuition Plus mesjes. Voor mannen heeft Gillette nu de M3 Sensitive mesjes en Wilkinson de Hydro 5 mesjes.

Eenvoudig maar met hetzelfde resultaat

Een scheermesje is eenvoudig mee te nemen en neemt weinig plek in de toilettas in. Er is geen elektriciteit voor nodig om te scheren en u kunt gewoon in uw eigen douchehokje scheren. De scheermesjes hebben verzorgende strips zodat de huid mooi glad en zacht blijft en zijn ook berekend op een zware baard zodat lang niet geschoren te hebben ook geen probleem meer is. Geniet van het gemak wat de scheermesjes brengen.

Verschil in stekkerdozen

Een ander nadeel aan het elektrisch scheren kan zijn dat de stekkerdozen in andere landen kunnen verschillen. Vaak moet er een universeel stekkerpakket worden aangeschaft om de stekker te kunnen aansluiten. Gelukkig is dat met de scheermesjes niet nodig en heeft u alles wat u nodig heeft in een simpel apparaatje.

Geniet van een stressvrije vakantie zonder poespas, maar mèt een gladde huid met de gewone scheermesjes, van bijvoorbeeld Gillette voor vrouwen of Gillette voor mannen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh