Terug

Scheren met een kwast

Scheren met een kwast

Scheer beter met een scheerkwast!

Lang geleden was het nog normaal om te scheren met een scheerkwast. Die tijden zijn veranderd, want scheerschuim en scheergel kwam als nieuwe oplossing. Wel zien we dat tegenwoordig mannen zich weer met een traditionele kwast scheren zoals vroeger. Hier zullen we uitleggen wat de voordelen zijn van het scheren met een scheerkwast, en waarom mannen dit eigenlijk beter zouden moeten doen. 

Waarom een scheerkwast?  

Vroeger werd de scheerkwast gebruikt toen mannen zich nog met scheerzeep scheerden. Tegenwoordig komt er schuim uit een spuitbus, en toen die tijd werd dit gemaakt met behulp van een scheerkwast.  

Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat mannen de voordelen van scheren met een kwast niet hebben ervaren.  

Als eerst masseert en scrubt een scheerkwast op een fijne en zachte wijze uw gezichtshuid, zodat deze optimaal wordt voorbereid op de scheersessie en niet snel geïrriteerd raakt. Door behulp van de kwast komt het schuim eenvoudiger onder de baardharen en wordt gelijkmatig verdeeld. De haren gaan hierdoor rechtop staan als deze worden afgesneden, wat een gladder scheerresultaat  

100% comfort met scheerzeep 

Wanneer u scheert met een scheerkwast zorgt dit niet alleen voor een beter scheerresultaat, maar het is ook nog een stuk prettiger. Het voelt aangenamer op uw gezicht door de draaiende kwastbewegingen. Het scheren verloopt op deze manier soepel en zonder pijn. 

Wilt u nog meer comfort? Gebruik dan een scuttle die het scheerschuim warm houdt. Op deze manier ervaart u geen onprettig gevoel van koude scheerschuim op uw gezicht en is het scheren geen enkel probleem om te doen!  

Maar welke scheerkwast moet ik dan kiezen? 

Er zijn verschillende soorten scheerkwasten, zo hebben wij ook een aantal scheerkwasten in ons assortiment. 

 

De variant van synthetisch materiaal is enorm populair aan het worden. De laatste jaren is de kwaliteit steeds beter geworden, waardoor de kwastharen moeilijk te onderscheiden zijn van echte dierlijke haren.

Ga voor een syntetische scheerkwast. Deze scheerkwasten worden gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels, gelijkwaardig aan natuurlijke graudasharen. Synthetische scheerkwasten zijn voelbaar zacht en hebben een extreem lange scheerduur. Mannen die zowel natuurlijke als synthetische scheerkwasten vaker gebruiken, beweren dat het schuim sneller en gemakkelijker vrijkomt dan natuurlijke borstels met synthetische scheerkwasten. 

Bent u net als wij enthousiast geworden van het gebruik van een scheerkwast? Begin vandaag nog met scheren met een kwast! 

Senioren tip

Om de scheerervaring compleet te maken voor senioren hebben we deze Wilkinson Sword Classic Double Edge Razor weten te bemachtigen voor een messcherpe prijs. Combineer deze aanbieding met de scheerkwasten de De Vergulde Hand Scheertablet. Dan ben je er helemaal klaar voor!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot