Terug

Scheren met overgewicht.

Scheren met overgewicht.

Als je wat zwaarder bent kan het scheren van het gezicht of van schaamhaar lastig zijn. Scheren kan lastig zijn door het extra vel en de huidplooien. Overgewicht kan er voor zorgen dat je niet goed ziet wat je aan het doen bent, waardoor de kans bestaat dat je jezelf snijdt of stukjes haar vergeet.

Huidplooien strak trekken

De extra huidplooien kunnen het scheren lastig maken. Bij mannen is dit vooral lastig in de nek, hals en kin. Bij zowel mannen als vrouwen is het lastig door de extra huidplooien om het schaamhaar te verwijderen.
De beste manier om goed te scheren als je wat forser bent is de huid goed strak trekken, met een hand kun je de huid goed strak trekken zodat je met je andere hand kunt scheren. Het is belangrijk dat je kleine stukjes scheert in plaats van grote stukken. Door de huid goed strak te trekken en door kleine stukjes te scheren kun je zo alle haartjes tot dicht op de huid verwijderen.

Zorg dat je ziet wat je doet

Om alle haartjes goed te kunnen verwijderen is het belangrijk dat je kan zien waar je scheert, een spiegel is hierbij een goed hulpmiddel. Bijvoorbeeld voor een staande spiegel, hier kun je voor gaan zitten of liggen om goed te kunnen zien wat je aan het doen bent. Een handspiegel kun je bijvoorbeeld op de grond leggen om daarboven te hurken, zo kun je lastige plekjes goed zien. Hou de huid goed strak met een hand zodat je met je andere hand kunt scheren.

 

Via onderstaande link vindt u scheermesjes voor de man.

Via onderstaande link vindt u scheermesjes voor de vrouw.
http://www.voordeligscheren.nl/scheermesjes-vrouw

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot