Terug

Verzorging na het scheren

Verzorging na het scheren

Verzorging na het scheren

Scheren kan vaak irritaties veroorzaken. Een uitgedroogde huid, rode bultjes of sneetjes. Verzorging na het scheren kan vaak een goede oplossing zijn om deze irritaties te verminderen of tegen te gaan.

Ten eerste is het belangrijk een goede scheerschuim te gebruiken tijdens het scheren. Een goede scheerschuim zorgt ervoor dat het scheersysteem gemakkelijk over de huid beweegt. Hierdoor blijft stroefheid uit en heeft u al minder kans op irritaties na het scheren.

Daarnaast is het zeer belangrijk ook na het scheren de huid goed te verzorgen. Hoewel scheren dagelijks gedaan wordt kunnen er toch nog irritaties optreden. Deze kunnen verminderd of tegengegaan worden door een goede aftershave. Deze zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd, verzorgd en hersteld wordt. Dit kan een trekkerige en geïrriteerde huid en rode vlekjes en bultjes tegengaan en geeft bovendien een goede verzorging voor de huid. Voor de extra gevoelige huid zijn er speciale aftershaves verkrijgbaar, zoals de Nivea for Men Extreme Comfort Aftershave Balsem, Gillette series gezichtscreme spf15 - 75ml of de Sanex for Men Sensitive After Shave Balm.

Ook een bloedstelpende stift kan u helpen bij het verzorgen van uw huid. Geen papiertjes meer op uw gezicht om het bloeden te stoppen, maar een eenvoudige, verzorgende stift. Onder andere Tunney biedt zo'n bloedstelpende stift. De Vergulde Hand biedt een Aluin blok, wat niet alleen een bloedstelpende werking heeft, maar ook nog eens de huid verzorgt.

Zorg voor een goede verzorging voor, tijdens en na het scheren en voorkom een geïrriteerde of uitgedroogde huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot