Terug

Wilkinson Hydro 5

Wilkinson Hydro 5

Wilkinson Hydro 5 is een volledig vernieuwd scheersysteem. Het scheersysteem, het hydraterende gel reservoir, de behuizing van de mesjes, de Flip Trimmer en de handgreep dragen samen zorg voor uw huid tijdens het scheren. Volledig vernieuwd De Hydro 5 is speciaal ontworpen voor de veeleisende man die op zoek is naar het beste en snelste resultaat. Met Wilkinson Sword Hydro 5 is het scheermes opnieuw uitgevonden. De vernieuwde mesjes en greep samen zorgen ze voor een optimaal scheerresultaat.

De kenmerken

Perfecte huidverzorging ten voeten uit met dit revolutionaire scheersysteem:

• Hydraterend Gel Reservoir: De gel, geactiveerd door water, heeft een hydraterend effect op uw huid (enkel tijdens het scheren).
• Ultra Glide Bladers met Skin Guards: De Skin Guards bieden een beschermende werking en maken het huidoppervlak zachter. De huid komt hierdoor niet tussen de mesjes te zitten en daardoor heeft u minder kans op irritatie.
• De FlipTrimmer: Open het Gel Reservoir eenvoudig met uw duim en gebruik vervolgens de top van het scheermes om moeilijk bereikbare plaatsen bij te werken (zoals onder uw neus).

Bestel hier uw Wilkinson Hydro 5 bij www.voordeligscheren.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh