Terug

Gillette King C Scheermesjes Voor De Hals - 3 stuks

Levertijd 2-5 werkdagen

    Gillette King C Scheermesjes zijn speciaal ontworpen voor nauwkeurig scheren rondom de hals, een gebied dat vaak extra aandacht vereist voor een glad resultaat. Met hun geavanceerde technologie bieden deze mesjes een comfortabele scheerervaring.

    € 11,45 € 9,18

    • Koop 3 voor €8,72 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Gillette King C Scheermesjes Voor De Hals - 3 stuks

    Gillette King C Scheermesjes voor de Hals - 3 stuks

    Gillette King C Scheermesjes zijn speciaal ontworpen voor nauwkeurig scheren rondom de hals, een gebied dat vaak extra aandacht vereist voor een glad resultaat. Met hun geavanceerde technologie bieden deze mesjes een comfortabele en efficiënte scheerervaring, zelfs op gevoelige delen van de huid.

    Kenmerken van Gillette King C Scheermesjes voor de Hals:

    • Precisie en Controle: De scheermesjes zijn ontworpen met een verfijnde vormgeving die specifiek is afgestemd op het scheren van de hals. Hierdoor bieden ze optimale precisie en controle, waardoor je moeiteloos langs de contouren van de hals kunt scheren voor een nauwkeurig resultaat.

    • Extra Scherpte: Gillette King C Scheermesjes zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn extra scherp om zelfs de meest hardnekkige haartjes rondom de hals moeiteloos te verwijderen. Dit zorgt voor een gladde en comfortabele scheerbeurt zonder trekken of irritatie.

    • Veilige en Comfortabele Scheerervaring: Dankzij de geavanceerde technologieën van Gillette bieden deze scheermesjes een veilige en comfortabele scheerervaring. Ze zijn ontworpen om huidirritatie te minimaliseren en zorgen voor een glad resultaat zonder ongemak.

    • Compatibiliteit: Gillette King C Scheermesjes zijn compatibel met de meeste Gillette scheersystemen, waardoor ze eenvoudig te gebruiken zijn en naadloos integreren in je scheerroutine.

    • Duurzaamheid: De mesjes zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor je minder vaak hoeft te vervangen en geld kunt besparen op scheermesjes op de lange termijn.

    Met Gillette King C Scheermesjes voor de Hals kun je genieten van een soepele en nauwkeurige scheerervaring, zelfs op het meest delicate deel van de huid. Deze scheermesjes bieden de precisie, controle en scherpte die nodig zijn voor een professioneel resultaat, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van je dagelijkse verzorgingsroutine.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Gillette King C Scheermesjes Voor De Hals - 3 stuks

      Gillette King C Scheermesjes Voor De Hals - 3 stuks

      € 11,45 € 9,18

      Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot