Gillette Fusion ProGlide

Sorteer 9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gillette Fusion ProGlide

Gillette Fusion proglide scheermesjes

Het GLOEDNIEUWE Gillette Fusion ProGlide scheersysteem, Gillette's meest comfortabele scheersysteem tot nu toe. De mesjes zijn nog dunner en hebben een lage weerstandscoating zodat de mesjes gemakkelijk over de huid glijden zonder dat dit irritatie teweegbrengt. Hierdoor wordt het scheren niet alleen makkelijker, maar ook  zorgt de ProGlide dat de haren makkelijker afgesneden worden omdat het scheermes niet door de huid geremd wordt.

De Gillette Fusion Proglide mesjes combineren alle voordelen van de Gillette Fusion mesjes met de nieuwe scheertechnologie waardoor u het beste en fijnste scheerresultaat ervaart en altijd comfortabel scheert. De Gillette Fusion scheermesjes hebben vijf scheermesjes met contourvolgende microribbels. Natuurlijk zijn de mesjes voor de Fusion ProGlide gewoon los na te bestellen bij voordeligscheren.nl. Het is verstandig om altijd minstens één of meer mesjes op voorraad te hebben. Onze bezorgingen gaan gewoon via de brievenbus, zodat u er niet voor thuis moet blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Naast de scheermesjes en het scheersysteem apart bieden we ook combi-deals met een compleet pakket Gillette Fusion Proglide Combi deal en een Gillette Proglide Power Styler.

Kies vandaag nog voor de duurzame en kwalitatieve producten van Gillette, de nummer één als het om scheren gaat. Kies daarom voor kwaliteit en gemak tijdens het scheren. Bestelt u vandaag voor 21:00 uur een van de scheermesjes op voordeligscheren.nl, dan wordt uw bestelling direct dezelfde dag nog verzonden wanneer het door u gekozen product voorradig is.