Terug

Wilkinson Hydro Razor 5 Groomer Razor Provit B5 - 4in1

* Op werkdagen voor 21:00 besteld = vandaag verzonden

    Wilkinson Hydro Razor 5 Groomer Razor Provit B5 biedt een geavanceerde scheerervaring met meerdere functies, waardoor mannen kunnen genieten van een gladde scheerbeurt en nauwkeurige styling.

    € 19,95 € 12,95

    • Koop 3 voor €12,30 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Wilkinson Hydro Razor 5 Groomer Razor Provit B5 - 4in1

    Wilkinson Hydro Razor 5 Groomer Razor Provit B5 - 4in1

    De Wilkinson Hydro Razor 5 Groomer Razor Provit B5 biedt een geavanceerde scheerervaring met meerdere functies, waardoor mannen kunnen genieten van een gladde scheerbeurt en nauwkeurige styling. Met zijn 4-in-1 ontwerp is deze scheerapparaat ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een veelzijdige grooming tool.

    Kenmerken:

    • Vijf mesjes: Het scheermes is uitgerust met vijf Ultra Glide mesjes die zorgen voor een gladde en comfortabele scheerbeurt, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

    • Gel Reservoir: De Hydro Gel Reservoir, verrijkt met Provitamine B5, hydrateert de huid tijdens het scheren en helpt irritatie te verminderen, waardoor de huid zacht en soepel blijft.

    • Flip Trimmer: De Flip Trimmer aan de achterkant van het scheermes maakt nauwkeurige styling en het scheren van moeilijke plekken mogelijk, zoals rond de neus en bakkebaarden.

    • Precisie Trimmer: De precisie trimmer aan de bovenkant van het scheermes is ideaal voor het trimmen van baarden, snorren en het creëren van strakke lijnen.

    • Ergonomisch handvat: Het scheermes is voorzien van een ergonomisch ontworpen handvat dat zorgt voor een comfortabele grip en optimale controle tijdens het scheren.

    • Draadloos en gemakkelijk te gebruiken: Het scheermes werkt zonder snoer en is gemakkelijk te gebruiken, waardoor mannen snel en efficiënt kunnen scheren en stylen.

    • Langdurige scherpte: De mesjes behouden hun scherpte gedurende meerdere scheerbeurten, voor langdurig gebruiksgemak.

    Met de Wilkinson Hydro Razor 5 Groomer Razor Provit B5 - 4in1 krijgen mannen een geavanceerd scheerapparaat dat zorgt voor een gladde scheerbeurt en nauwkeurige styling, alles in één. Deze grooming tool is perfect voor mannen die streven naar een verzorgde uitstraling met minimale inspanning.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Wilkinson Hydro Razor 5 Groomer Razor Provit B5 - 4in1

      Wilkinson Hydro Razor 5 Groomer Razor Provit B5 - 4in1

      € 19,95 € 12,95

      Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot