Terug

Wilkinson Sword Essential Precision Styler - 3 stuks

Levertijd 2-5 werkdagen

    Wilkinson Sword Essential Precision Styler is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het nauwkeurig stylen en trimmen van gezichtshaar en andere gevoelige gebieden.

    € 5,45 € 4,24

    • Koop 3 voor €4,03 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Wilkinson Sword Essential Precision Styler - 3 stuks

    Wilkinson Sword Essential Precision Styler - 3 stuks

    De Wilkinson Sword Essential Precision Styler is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het nauwkeurig stylen en trimmen van gezichtshaar en andere gevoelige gebieden. Deze set bevat drie styler apparaten, waardoor je altijd een perfect hulpmiddel bij de hand hebt voor je grooming behoeften.

    Kenmerken:

    • Veelzijdige toepassing: Ideaal voor het nauwkeurig trimmen van wenkbrauwen, bikinilijn, gezichtshaar en andere gevoelige gebieden. Perfect voor zowel mannen als vrouwen.

    • Precisieontwerp: De styler is ontworpen voor precisie en gemak, met een slank en compact ontwerp dat gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren is.

    • Dubbele kamopzetstukken: Voorzien van dubbele kamopzetstukken waarmee je de gewenste haarlengte kunt kiezen en gelijkmatig kunt trimmen.

    • Gemakkelijk te reinigen: De styler is eenvoudig te reinigen onder stromend water, waardoor hygiëne en onderhoud eenvoudig zijn.

    • Draadloos en draagbaar: De draadloze werking en het compacte formaat maken het gemakkelijk om de styler mee te nemen voor gebruik onderweg of op reis.

    • Batterijgevoed: Werkt op batterijen, wat zorgt voor langdurige prestaties en gebruiksgemak zonder de noodzaak van opladen.

    • Zacht voor de huid: De precisie mesjes zijn ontworpen om zacht voor de huid te zijn, waardoor irritatie en ongemak worden verminderd.

    Met de Wilkinson Sword Essential Precision Styler - 3 stuks kun je rekenen op nauwkeurige en comfortabele grooming resultaten, waar je ook bent. Deze set biedt veelzijdigheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid, wat het een essentiële aanvulling maakt op je dagelijkse verzorgingsroutine.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Wilkinson Sword Essential Precision Styler - 3 stuks

      Wilkinson Sword Essential Precision Styler - 3 stuks

      € 5,45 € 4,24

      Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot