Terug

Fris de dag door

Fris de dag door

Fris de dag door

Iedereen wil graag fris voor de dag komen. Nu is de dag fris beginnen vaak het probleem niet, maar om de dag fris door te komen is een ander verhaal. Niets is zo vervelend als je gedurende de dag begint te transpireren en naar zweetlucht begint te ruiken. Maar waar komt deze geur eigenlijk vandaan?

Transpiratie stinkt van zichzelf niet, maar zodra de bactiëren die op je huid leven de transpiratie omzetten in geurstoffen ontstaat er de typische zweetlucht. Daarnaast heeft je lichaam twee soorten zweetklieren: exocriene en apocriene zweetklieren. Zweet dat door exocriene zweetklieren wordt geproduceerd geurt nauwelijks of niet. Zweet van apocriene zweetklieren daarentegen geurt wel degelijk en ervaren we als onaangenaam. Om transpiratiegeurtjes tegen te gaan kun je natuurlijk deodorant gebruiken. 

Deodorants zijn er in allerlei varianten. Zo valt er bijvoorbeeld onderscheid te maken tussen deodorant en antitranspirant. Deodorants zorgen ervoor dat transpiratiegeurtjes worden verdoezelt door middel van een aangenaam parfum. Daarnaast heb je ook antitranspiratieproducten. Deze verhinderen juist de vorming van zweet. Nivea For Men Dry Impact Deodorant Spray 150ml is bijvoorbeeld zo´n antitranspirant.

Deodorants verschijnen in verschillende vormen zoals sprays, rollers en sticks. Deospray is wellicht de meest populaire vorm. 

Op voordeligscheren.nl zijn allerlei soorten deodorant en antitranspirant te verkrijgen van merken als Nivea for Men, Dove Men + CareRexona, OdorexSanex

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh