Terug

Gillette Fusion Flexball – Scheren met een twist

Gillette Fusion Flexball – Scheren met een twist

Gillette Flexball – Scheren met een twist

Wordt u er ook zo moe van dat u tijdens het scheren de lastige plekken nauwelijks kunt bereiken en u op dat moment gedwongen wordt gekke bekken te trekken? De nieuwe variant scheermes Gillette Fusion ProGlide met flexball maakt het scheren efficiënter door de kogelscharnier die het scheermesje laat meedraaien met de gezichtscontouren. Gillette claimt dat het trekken van gekke bekken, het draaien, schuilhouden en straktrekken van het gezicht niet langer nodig is om een glad scheerresultaat te bereiken.

De flexball technologie is de laatste innovatie van Gillette. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk om de scheermessen alle richtingen op te kunnen laten draaien. Door een rond scharnierpunt kan het scheermes in drie richtingen mee draaien met de contouren. Vergelijk dit draaien met het draaien van de pols. Met de Gillette Fusion Power Flexball worden er 20% meer haartjes meegenomen tijdens een scheerbeurt en wordt het baardhaar korter afgesneden.

Voordelen van de Gillette Flexball

- Dankzij de flexball kan de scheerkop verschillende richtingen opdraaien, waardoor de mesbladen perfect over je huid glijden.

- Er worden 20% meer haartjes meegenomen tijdens een scheerbeurt en daarnaast wordt het baardhaar korter afgesneden.

- Verwijder de haartjes op de lastigste plekken

- Nu voordelig online te bestellen bij Voordeligscheren.nl

Gillette Fusion Proglide Flexball 
Gillette Fusion Proglide Power 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot