Terug

Haarkleuring voor mannen

Haarkleuring voor mannen

Haarkleuring voor mannen

Haarkleuring wordt tegenwoordig niet meer alleen door vrouwen gebruikt, maar steeds vaker ook door mannen.

Vervelend, die grijze haartjes die zich langzaam vermeerderen! Daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken. De kleuringen voor mannen zijn er speciaal voor gemaakt de grijze haartjes weg te werken, zodat uw haar er weer uit ziet zoals het eruit zag toen u 25 was.

De kleuringen zijn eenvoudig aan te brengen, en zijn daardoor net zo makkelijk als uw haar kammen. De kleuringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd uw natuurlijke kleur is en niemand ziet dat u uw haar gekleurd hebt. Bovendien is het zelfs mogelijk een aantal grijze haren te behouden. Wilt u er verzorgd uit zien, maar toch een aantal grijze haren behouden? Dat kan met de speciale kleuringen van Just for Men. Hiermee bepaalt u zelf hoeveel grijze haren u wilt houden. 

De haarkleuringen zorgen er niet alleen voor dat de grijze haren verminderen of verdwijnen, naar uw keuze, maar verzorgen ook het haar. De verf bevat meerdere vitamines die het haar tot diep door verzorgen en het er zo natuurlijk en gezond uit laat zien.

De kleuringen van Just for Men kunt u hier vinden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot