Terug

Haarverzorging voor mannen

Haarverzorging voor mannen

Haarverzorging voor mannen

Ook mannen hechten veel waarde aan hun haar en hebben een speciale verzorging nodig. Je haar moet er perfect uit zien, maar niet teveel moeite kosten als je 's ochtends verzorgd naar je werk wil. Er zijn genoeg verzorgingsproducten om je haar perfect in model te brengen zonder veel tijd te kosten en volledig zijn afgestemd op de wensen van de man.

Je verzorging begint al met een goede shampoo. De shampoo's van Andrélon zijn eenvoudig en werken niet alleen voor je haar, maar ook voor je lichaam. Daarnaast heb je bijvoorbeeld de douchegels van Dove die vaak ook voor haar, gezicht en body geschikt zijn. De douchegels zorgen dat het haar en de huid elke dag gewassen kunnen worden en een verzorging krijgen zodat het niet uitdroogt.

Na het douchen komt het stypen, wat door elke man anders gedaan wordt. De één wil stekeltjes, de ander een kuif en weer een ander wil het gewoon netjes naar achter of in een scheiding. Het diverse aanbod aan stylingproducten zorgt dat er voor elke wens en elk model een passend product is wat precies doet wat u wilt. Voor een nonchalant kapsel met springerige plukjes of een warrig kapsel kun je het best een wax gebruiken. Deze zorgt dat het haar de vorm krijgt die je wilt, maar niet glimt of hard wordt. Een gel zorgt dat het haar volledig in model vast blijft zitten en vaak ook dat het haar hard wordt om de stevigheid nog beter te houden. En als laatst zorgt de haarlak voor een fixatie van het haar zodat elk haartje netjes op zijn plek blijft zitten.

De Taft producten bijvoorbeeld, zorgen voor ultieme hold waardoor je kapsel onder extreme omstandigheden goed blijft zitten. De Murray's producten zijn erg populair in Amerika om hun aparte werking. Met de producten van Murray's kun je een perfecte vetkuif, wetlook of retro kapsel creëeren wat de hele dag blijft zitten. Wil je een iets minder uitgesproken kapsel, dan is Brylcreem, Sector, Hegron of Showtime wat voor jou. Met de gel of wax creëer je de perfecte look zonder te plakken of een vet gezicht achter te laten.

Genoeg keus dus, en voor elk wat wils. Bekijk het ruime aanbod aan haarverzorgingsproducten eens op

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh