Terug

Huidverzorging voor de winter

Huidverzorging voor de winter

Huidverzoring voor de winter

Het mooie weer, voor zover dat te zien was deze zomer, is weer voorbij en het natte najaar en de winter komen er weer aan. De verzorging die je gewend bent aan je huid te geven deze zomer begint langzaam minder te worden door je drukke werkschema en je huid lijdt eronder. Niet meer die routine van 's ochtends en 's avonds even insmeren, en dat merk je al snel. Vooral in het najaar en de winter heeft je huid een goede hydratatie nodig, maar hoe doe je dat?

Een warme douche is heerlijk in de winter, maar minder fijn voor je huid, en ook de kou en vochtige lucht kunnen vunest zijn voor je huid. Je huid droogt uit en ziet er niet meer gezond en stralend uit. Gelukkig zijn er veel producten, voor ieder een aparte verzorging, die je huid helpen de natuurlijke vochtbalans terug te krijgen.

Een goede zeep, zoals de Sanex douchegels voor mannen en voor vrouwen

Voor vrouwen zijn er bodylotions met verschillende werkingen, voor verschillende huidtypes en met verschillende geuren. Genoeg keus en voor elke vrouw wat wils. Zo zijn er de Dove bodylotions die een diepe hydratatie aan de huid geven en tegelijk heerlijk ruiken. Neem de Dove Bodylotion Pure & Sensitive 400 mL. Deze bodylotion is speciaal voor de gevoelige huid. De gevoelige huid heeft extra, en een zachte verzorging nodig en de Pure en Sensitive bodylotion is hier helemaal op aangepast. Deze bodylotions zijn onder andere verkrijgbaar in Kokos, Shea Butter en Hydro Fresh.

Ook de Vaseline Bodylotions werken tegen een gevoelige en droge huid. De bodylotions hebben de werking die je gewend bent van Vaseline en werken over het hele lichaam, met elk een heerlijke geur. De bodylotions zijn verkrijgbaar in Vaseline Bodylotion Aloë Fresh 400 mL, Vaseline Bodylotion Intensive Rescue Locking 400 mL en Vaseline Bodylotion Intensive Care Total Moisture 400 mL. Voor mannen is er de Vaseline Bodylotion Intensive for Men 400 mL die de huid een goede hydratatie geeft zodat deze niet uitdroogt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh