Terug

Koop voordelig uw scheerapparaat op Voordeligscheren.nl

  • Door Tom
  • 11 / 04 / 2019 0
Koop voordelig uw scheerapparaat op Voordeligscheren.nl

Koop voordelig uw scheerapparaat op Voordeligscheren.nl

Weinig tijd voor u zelf? Veel onderweg? Wilt u er altijd verzorgd uitzien, maar al dat scheerschuim en (hete) handdoeken-gedoe kost te veel tijd. U wilt uzelf snel van uw stoppelbaardje ontdoen. Dan is een elektrisch scheerapparaat precies wat u nodig hebt. Wij ervaren dat het vinden van een goed scheerapparaat lang niet zo makkelijk is, daarom hebben wij hieronder 3 scheerapparaten van het merk Braun uitgelicht die volgens ons goed door de test komen.

Waarom elektrisch scheren?

Bespaart een hoop tijd

Voordeel van elektrisch scheren hem vooral in het feit dat het scheerapparaat onmiddellijk gebruiksklaar is.Het bespaart je een hoop voorbereidende handelingen, scheerschuim of extra scheerproducten.

Geschikt voor gevoelige huid

Elektrische scheerapparatuur maakt minder contact met het gezicht, waardoor de huid enigszins ontzien wordt.

Bespaar met elektrisch scheren

Naast dat het scheren met een scheerapparaat sneller en gemakkelijker gaat dan het scheren met een scheermes, kunt u op jaarbasis ook nog veel euro’s besparen. Elektrisch scheren is op de lange termijn goedkoper. Bekijk onze vergelijking hieronder!

Je hebt minder kans op snijwondjes

Je hebt minder kans op snijwondjes, huidirritaties en ingegroeide haren. Met een scheerapparaat oefen je namelijk zachte druk uit op de huid en duwt de de haartjes omhoog zodat deze zich gemakkelijk en pijnloos laten verwijderen. Je hoeft ook minder vaak over hetzelfde plekje huid te scheren; dit is minder belastend voor de huid.

Elektrisch scheren is veelzijdig: vaak is het mogelijk om door middel van extra opzetstukken ook baarden, snorren en bakkebaarden te trimmen en stylen.

De moderne scheerapparaten tegenwoordig hebben allemaal een oplaadbare accu, hierdoor kunt overal waar u bent zich scheren zonder extra benodigdheden.

Onze top 3 Braun scheerapparaten

Braun Series 5 5030s

Het Braun Scheerapparaat Series 5 5030S is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie voor een ultieme prestatie zonder in te leveren op huidcomfort. De FlexMotionTec zorgt voor significant meer huidcontact in probleemgebieden zodat er geschoren kan worden met minder druk op de huid. De PowerDrive heeft 20% meer motorvermogen dan voorheen, dat houdt in dat er zelfs op dicht haar met hoge snelheid wordt geschoren. De Braun series 5 heeft maar liefst 5 aanpasbare hoeken voor een nauwkeurige scheerresultaat.

Bekijk hier het product

 

Braun Series 3 3050cc

Met de Braun Series 3 3050CC bereik je in minder tijd een volledig glad scheerresultaat. De 3 scheermessen bewegen onafhankelijk van elkaar. Hierdoor zijn ze optimaal in contact met je huid waardoor je comfortabeler scheert. Ieder haartje wordt op de juiste manier het scheerapparaat in geleid waardoor het in één keer wordt afgeschoren. Je hebt daardoor minder scheerbewegingen nodig wat ook je huid ten goede komt, vooral als u snel last heeft van scheer/huidirritaties.

 

Bekijk hier het product

 

Braun Series 3 Scheerapparaat - 3030s

3 drukgevoelige scheeronderdelen voor een doeltreffende scheerbeurt die zacht is voor je huid. Het scheerapparaat heeft 3 drukgevoelige scheerelementen die zich aan je gezichtscontouren aanpassen. Met dit Braun Series 3 3030s ProSkin oplaadbare elektrische scheerapparaat 

wordt je scheerbeurt sneller met beter comfort voor je huid*.  De speciale Micro Grip zorgt er voor dat  elk haartje meegenomen bij het scheren. *in vergelijking met de Braun Series 3. Getest op een 3-dagenbaard.

Bekijk hier 

het product

Besparen met elektrisch scheren

Naast dat het scheren met een scheerapparaat sneller en gemakkelijker gaat dan het scheren met een scheermes, kunt u op jaarbasis ook nog veel euro’s besparen.

Scheert u bijvoorbeeld met de welbekende Gillette Fusion5 ProGlide? Dan kost dat u per jaar
(1 mesje per week) gemiddeld €195,- In vergelijking met de Braun Series 7 7893s, kost u dit een eenmalige aanschaf van €149,95. Met een schaarapparaat heeft u het gemak dat deze meerdere jaren gebruikt kan worden, mits u om de 12 weken u scheerbladen vervangt voor het beste scheerresultaat. Het aanschaffen van een nieuw scheerblad kost u gemiddeld zo’n 10 euro. Door scheren met een scheerapparaat Bespaart u op jaarbasis tot wel €145,- 

Scheert u met de Gillette mach 3? Dan kost dat u per jaar (1 mesje per week) gemiddeld €130,- In vergelijking met de Braun Series 5 5030s, kost dit u een eenmalige aanschaf van €79,95. Ook dit scheerapparaat kunt u meerder jaren gebruiken, mits u om de 12 weken u scheerbladen vervangt voor het beste scheerresultaat. Het aanschaffen van een nieuw scheerblad kost u gemiddeld zo’n 10 euro. Door scheren met een scheerapparaat Bespaart u op jaarbasis tot wel €80,-

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh