Terug

Onderzoek naar scheermesjes

Onderzoek naar scheermesjes

Kassa heeft een onderzoek gedaan naar scheermesjes, lees het artikel. Kassa heeft een onderzoek gedaan naar scheermesjes, lees het artikel. Onderzoek van TV programma Kassa

De uitslag:
Het scheermesje Gillette Fusion komt als beste uit de bus en is de winnaar van de scheermessentest! Over dit scheermesje was het vlootpersoneel het meest te spreken. Het apparaat scheert goed glad en het mesje op de achterkant is erg handig voor bijvoorbeeld de bakkebaarden. Ook over de duurzaamheid van de mesjes waren de mannen goed te spreken. De mesjes blijven scherp, ook na vijf dagen scheren.

Over de Wilkinson Quattro Titanium zijn de deelnemers eveneens goed te spreken. Ook hier heeft het scheermesje een extra mesje op de achterkant, speciaal voor onder de neus of voor de bakkebaarden. De grootte van het apparaat is echter nog wel even wennen. Als u het apparaat nog niet aantreft in de winkel moet u nog even geduld hebben. Het apparaat is eind februari / begin maart 2008 op grote schaal verkrijgbaar.

1. Gillette Fusion
2. Wilkinson Quattro Titanium

Even een paar getallen:

Een man heeft circa 7.000 tot 15.000 baard­haren, dat is net zoveel als een vrouw op beide benen én onderarmen heeft. De baard­haren groeien meer dan een centi­meter per maand: tot 14 centi­meter per jaar.

In slechts 18 maanden scheert een doorsnee man een opper­vlakte zo groot als een voetbal­veld. In zijn hele leven scheert een man zich 3350 uur ofwel 150 dagen: dat is dus bijna een half jaar!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot