Terug

Philips OneBlade -Trimmer, scheerapparaat en styler

Philips OneBlade -Trimmer, scheerapparaat en styler

 

Philips OneBlade. een Trimmer, scheerapparaat en styler

de Philips OneBlade. Het is in feite geen scheermesje, maar ook weer geen echt scheerapparaat. het is meer een hybride waarmee je kunt scheren, trimmen en stylen.op dit moment is het een van de meest verkochte scheerapparaten / trimmers. dat klinkt toch fantastisch!

Scheren, trimmen, stylen en contouren bijwerken 

de Philips OneBlade heeft een motortje en een verwisselbaar opzetmesje en ook 3 opzetkammen voor het trimmen van de baard. Het scheren gaat door middel van mesjes die onder het scheerkopje wel 200 keer per minuut bewegen. Het apparaat komt met een reservemesje (een mesje gaat ongeveer 4 maanden mee) en enkele opzetkammen in de verpakking, zodat je de lengte van je baard kunt trimmen naar hoe u het wenst . Hij is geschikt om er zowel droog als nat mee te scheren, want hij is waterdicht. dat heeft vele voordelen, omdat je het mesje dan kunt afspoelen onder de kraan en je hem kunt gebruiken onder de douche.

Philips OneBlade gebruik 

De Philips OneBlade ziet er erg elegant uit met ronde vormen en een mooi frisgroen kleurtje. Hij ligt fijn in de hand en weegt bijna niets. De Philips OneBlade is gemakkelijk om het te gebruiken want je hebt geen schuim of water nodig. je kan starten met één van de 3 meegeleverde stoppelkammen en daarna kan je de contouren bijwerken.

Wat direct zou opvallen is dat het scheerkopje erg zacht aanvoelt op de wang. de De Philips OneBlade scheert moeiteloos alle de haartjes weg, alsof je baard van boter is. Je hoeft niet hard tegen je huid aan te drukken omdat  de Philips OneBlade het werk zelf doet. Het is ook erg fijn dat je alle kanten op kunt scheren. Gewone scheermesjes kun je maar in één richting gebruiken, maar de De Philips OneBlade werkt perfect in alle richtingen. Dit is wel zo handig voor het precisie werk en het vergemakkelijkt het stylen.

Resultaat van de Philips OneBlade

Binnen no time is je eigen baard netjes bijgewerkt op een gelijke mm stand netjes de contouren in te brengen. Het trimmen  werkt ook erg fijn. Met de opzetkammen trim je de baard wel op een nauwkeurige stoppellengte van 1, 3 of 5 millimeter.
het apparaat scheert ook niet direct op de huid watook erg fijn kan zijn. Dit heeft als voordeel dat huidirritatie tot een minimum beperkt blijft wat erg handig kan zijn voor mensen met een gevoelig huid. Het nadeel is wel dat de OneBlade geen volledig glad scheerresultaat geeft, maar dat is niet erg voor het bijwerken van de contouren. Het apparaat is ook erg precies zodat je minder snel fouten kan maken tijden het scheren. 

Conclusie van de Philips OneBlade Review

Voor iedereen die niet een perfect gladde huid heeft, maar wel goed de countouren van de baard wil bijwerken en de baard op een goede en fijne manier wil trimmen, is dit inderdaadhet beste product om te kopen. De de Philips OneBlade scheert niet helemaal glad (wat zijn voordelen heeft), stoppels zijn nog wel voelbaar, maar je ziet ze niet meer. Ook het trimmen met de opzetkammetjes en het stylen van de baard is voelt goed aan met dit apparaat. De Philips oneblade trekt niet aan de haren maar snijdt ze goed af zodat je op een fijne manier kan scheren. De Philips OneBlade is handig, licht en super snel. het apparaat heeft een uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding en een echte aanrader!

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh