Terug

De nieuwe Gillette Mach3 Sensitive Power

De nieuwe Gillette Mach3 Sensitive Power

De nieuwe Gillette Mach3 Sensitive Power

De nieuwe houder en scheermesjes van Gillette zijn uit: de Gillette Mach3 Sensitive Power. De mesjes hebben een speciale geavanceerde coating die zorgt voor minder irritatie aan de huid. De mesjes zijn alle drie apart gemonteerd zodat ze los van elkaar bewegen en elk mesje zich helemaal aanpast aan de contouren van de huid. De druk wordt verdeeld over de huid voor minder irritatie en de vijf zachte microribbels bereiden de huid voor op de scheerbeurt. De ribbels trekken de huid strak zodat alle haartjes meegenomen worden vanaf de huid.

De ultradunne mesjes zorgen voor een nog gladdere scheerbeurt dan u gewend bent en de mesjes zijn gemakkelijk af te spoelen voor extra gemak. De mesjes hebben een open structuur zodat ze gemakkelijk onder de kraan te reinigen zijn. De mesjes zorgen dat de haartjes op de huid worden afgeschoren zodat u kunt genieten van een ultra gladde scheerbeurt, maar zonder wondjes of irritaties.

De Power functie in de scheerhouder geeft kleine trillingen die de huid extra voorbereiden op de scheerbeurt. De trillingen brengen alle haartjes omhoog zodat ze extra glad worden afgeschoren en stimuleren de bloedsomloop in de huid zodat irritatie helemaal wordt voorkomen.

Probeer nu de Gillette Mach3 Sensitive Power voor een geweldig gladde scheerbeurt zonder irritatie!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh