Terug

Epileren of scheren?

Epileren of scheren?

Epileren of scheren?

Epileren of scheren? Wat is beter voor mij? Tegenwoordig willen we als vrouw de meest gladde en zachte huid hebben, vooral in de zomer. Toch blijft het soms aardig lastig om dit goed en mooi voor elkaar te krijgen. Wat is nou het best te gebruiken, en natuurlijk zo goedkoop mogelijk.

Scheren?

Vandaag de dag scheert bijna iedere vrouw zich.  Je bent bijna een uitzondering als je het niet doet. Veelal met scheermesjes. Scheren is dan ook de minst gevoelige manier om van je haartjes af te komen. Van bikinilijn tot oksels, en van benen tot wenkbrauwen. Vandaag de dag moet alles er zo goed en mooi mogelijk bij zitten. Scheren kan, vooral als je het meerdaags in de week doet, een aardig kostenplaatje worden, gemiddeld al gauw rond de 140 euro. Dit komt vooral omdat door het scheren de mesjes steeds boter worden. Als je vaak scheert gaat dit dus sneller, waardoor je vaker nieuwe mesjes moet aanschaffen om het scheren soepel te laten verlopen. Dit proces is aardig slecht voor het milieu omdat je continu je plastic weg moet gooien om er mooi glad uit te zien. Na het scheren ontstaan meestal na 1 dag stoppeltjes, wat natuurlijk niet altijd even fijn of mooi is. Bij het scheren zorg je er ook voor dat je elke keer een beschermlaagje van je huid weghaalt, dit kan tot irritaties en ingegroeide haartjes zorgen.

Epileren?

Epileren is een wat gevoelige manier om van je haartjes af te komen. Het apparaat zorgt ervoor dat de haartjes met de wortel eruit worden getrokken. Hierdoor duurt het veel langer voordat een haartje terug groeit. Na epileer beurten raken de haarzakjes uitgeput, en dit zorgt ervoor dat ze geen nieuwe haartjes meer produceren. Haartjes die wel terug groeien zijn veel zachter en minder zichbaar. Dit levert uiteindelijk wel minder epileer of scheerbeurten op, omdat het langer duurt voor de haartjes tot die zelfde lengte terug groeien. Je kunt dus langer genieten van minder haar. Meestal duurt het rond de 3a4 weken voordat de haartjes weel terug beginnen te groeien. Je hebt dus een langere periode van niet scheren of epileren. Toch kiezen de meeste vrouwen niet voor deze methode, omdat dit toch wel echt een stuk gevoeliger is dan scheren zelf. Toch is epileren met epilatoren of een epileerveer, een stuk goedkoper, steeds meer vrouwen beginnen dit ook te doen. Je bent uiteindelijk toch minder uur in de week bezig in de badkamer. Ook een voordeel van epileren is dat je een apparaat koopt en dat kan zo 5 jaar mee, puur omdat het de haartjes niet snijd waardoor het bot kan worden, maar omdat het de haartjes eruit trekt. Dit zorgt voor een minder groot kostenplaatje, vooral omdat je niet elke maand nieuwe mesjes hoeft te kopen!

Voordeligscheren

Bij voordeligscheren.nl hebben wij een ruim aanbod van scheermesjes tot epilatoren en epileerveren. Met zo'n ruim aanbod, kunt u alles nawens bestelen. Natuurlijk zo goedkoop mogelijk, om het voor u ook gewoon weer leuk te maken. De zomer komt er straks immers aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh