Terug

Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes - 8 stuks

Levertijd 2-5 werkdagen

    Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes bieden een handige en effectieve oplossing voor een gladde scheerervaring, ideaal voor dagelijks gebruik.

    € 12,95 € 7,95

    • Koop 3 voor €7,55 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes - 8 stuks

    Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes - 8 stuks

    Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes bieden een handige en effectieve oplossing voor een gladde scheerervaring, ideaal voor dagelijks gebruik. Met hun geavanceerde ontwerp en scherpe mesjes zorgen deze wegwerpmesjes voor een comfortabele scheerbeurt zonder gedoe.

    Kenmerken van Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes:

    • Drie Precisie Mesjes: De wegwerpmesjes zijn voorzien van drie scherpe mesjes die zorgen voor een grondige verwijdering van haartjes voor een glad resultaat. Deze mesjes zijn ontworpen om soepel over de huid te glijden en haartjes moeiteloos te verwijderen.

    • Lubrastrip: Elk wegwerpmesje is uitgerust met een Lubrastrip die is doordrenkt met hydraterende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E. Deze strip zorgt voor extra glijden tijdens het scheren en hydrateert de huid voor een comfortabele scheerervaring.

    • Ergonomisch Handvat: Het ergonomisch ontworpen handvat van de wegwerpmesjes biedt een stevige grip en optimale controle tijdens het scheren. Dit zorgt voor een nauwkeurige scheerbeurt zonder slippen of ongemak.

    • Wegwerpbaar Ontwerp: Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes zijn ontworpen voor eenmalig gebruik, waardoor ze perfect zijn voor op reis, in de sportschool of voor dagelijks gebruik thuis. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen gedoe met het vervangen van scheermesjes.

    • Betrouwbare Prestaties: Met hun bewezen prestaties en betrouwbaarheid bieden deze wegwerpmesjes een gladde en comfortabele scheerervaring keer op keer.

    Met Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes kunnen mannen genieten van een moeiteloze en comfortabele scheerervaring, waarbij huidirritatie tot een minimum wordt beperkt. Deze wegwerpmesjes bieden gemak, betrouwbaarheid en een glad resultaat, waardoor ze een ideale keuze zijn voor dagelijks gebruik.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes - 8 stuks

      Gillette Blue 3 Comfort Slalom Wegwerpmesjes - 8 stuks

      € 12,95 € 7,95

      Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot