Terug

Aftershave als Parfum

Aftershave als Parfum

Een aftershave als parfum

Alhoewel een aftershave oorspronkelijk bedoeld is om de huid te kalmeren na het scheren wordt het tevens gebruikt als een soort mannelijk parfum. Vele aftershave gebruikers hebben een voorkeur ontwikkeld die zich voornamelijk laat verklaren door de geur. Dat is natuurlijk best logisch. Want naast een comfortabele scheerbeurt willen wij de hele dag door natuurlijk lekker ruiken. De aftershave merken Amando, Axe, Tabac en Playboy en Old Spice zijn typische merken die zich kenmerken door de geur. Graag helpen wij u verder in de keuze naar een aftershave.

 

Amando aftershave

Amando is een merk waar nieuw leven in geblazen is en sindsdien veel populariteit heeft verkregen onder de echte mannen. Geniet van de met zorg samengestelde Amando varianten Noir, Mystery, Identity of Blue Ocean, welke rijkelijk zijn samengesteld uit diverse kruiden en specerijen.

Amando aftershave bestellen? Velen zijn u voorgeweest met de Amando Noir Aftershave Spray

 

Axe aftershave

Axe aftershaves zijn door de jaren niet minder populair geworden, maar wel minder duur. Vanaf 3,95 bieden wij diverse Axe aftershave varianten aan die niet alleen lekker ruiken, maar natuurlijk ook onmisbaar zijn in het verleidingsspel. Axe bedient richt zich voornamelijk op een jongere doelgroep met varianten zoals peace, vice, africa, apollo & meer.

 Axe africa aftershave is al jaren in trek bij de mannen. En blijkbaar ook bij de vrouwen...

 

Tabac aftershave

Tabac is een typisch merk dat elegantie en mannelijkheid combineerd in een harmonieuze samenstelling van kruiden en specerijen. Iedere geur ook zijn eigen specifieke nuance om aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen. 

Een typische hardloper bij Voordeligscheren is de Tabac original aftershave.

 

Playboy aftershave / eau de Toilette

Playboy brengt voornamelijk zoete geuren uit die sterk geassocieerd worden met uitgaan, zon, zee en strand. De decoratieve flesjes spreken tot de verbeelding en wordt door velen beschouwd als een sierlijk voorwerp om in je badkamer te hebben.

Een typisch voorbeeld van geur en kleur is de Playboy eau de Toilette.

 

Old Spice aftershave

Old Spice is een ontzettend populair product wat bijna nergens meer te verkrijgen is. Old spice is een nostalgisch merk dat maar liefst 75 jaar actief is in de verzorgingsmarkt. Leuk voor als cadeau.

Velen zijn u voorgeweest met de Old Spice aftershave Original.

 

Aftershaves voor de gevoelige huid

Zoekt u eerder een typische aftershave voor na het scheren? Een selectie van de meest geschikte aftershaves van Nivea for Men,Weleda de Vergulde Hand zijn zijn speciaal samengesteld om irritatie na het scheren tegen te gaan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot