Terug

Beste scheerapparaat voor schaamhaar? Bekijk ze hier!

Beste scheerapparaat voor schaamhaar? Bekijk ze hier!

Beste scheerapparaat voor schaamhaar? Bekijk ze hier!

Schaamhaar, we kennen het allemaal. Het groeit op de gevoelige plekken en moet dus goed gescheerd worden. Maar wat is de juiste behandeling? Wat is de juiste scheer techniek om schaamhaar te scheren? Wat zijn de geschikte middelen om schaamhaar te scheren? Hoe moet ik mijn schaamstreek ontharen? Wilt u meer hier meer over weten? Dan bent u bij de juiste blog!

Schaamhaar scheerapparaat?

Met de juiste scheermiddelen wordt schaamhaar scheren heel eenvoudig. Met de juiste scheermiddelen kunt u een minder pijnloze manier van schaamhaar scheren behalen.


Gillette Fusion ProGlide Styler

De 3-in-1 styling tool van Gillette trimt het gezichtshaar gelijkmatig, het scheert het gezicht glad en accentueert het gezicht nauwkeurig. Wat voor stijl je ook kiest, of het nu een eenvoudig sikje, een smal streepje op de kin, of een gladgeschoren gezicht met scherpe bakkebaarden is, u bent in staat je stijl te beheersen met alleen één precisietoestel. De styling tool kan gebruikt worden op het gezicht en lichaam, veilig onder de douche, inclusief 3 verwisselbare kammen en u krijg meer controle tijdens het scheren dankzij de ergonomische grip


Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision 3 in 1 - Scheerapparaat / Trimmer / Precisie

De Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision 3 in 1 apparaat is een apparaat dat gebruikt kan worden als scheerapparaat, trimmer of tondeuse. Dit apparaat heeft een 4 titaniumcoating met mesjes voor een glad en strak scheerresultaat. Alle Quattro mesjes en houders zijn compatible met elkaar.


Voordeligscherenbevat een ruim assortiment aan scheerapparaten met artikelen in A-merken. Met merken zoals: Telefunken, Gillette, Braun, Wilkinson, Wahl en nog veel meer.


Schaamhaar scheren met scheerapparaat?

Schaamhaar bij mannen? Hoe scheer je je schaamhaar? Natuurlijk zijn de juiste scheermiddelen belangrijk. Maar wat zijn nou de goede stappen om een perfect scheerresultaat te behalen? Volg altijd deze stappen om een gewenst scheerresultaat te behalen:

Selecteer een vaste kamlengte.

Als u uw lichaamshaartrimmer op de juiste lengte instelt; dan komt u al een eindje verder met uw schaamhaar die al een tijdje - of nog nooit - een scheerapparaat heeft gezien


Schaamhaar trimmen.

Het is belangrijk voordat u uw schaamhaar scheert dat u het eerst gaat trimmen; hiermee kunt u verstopt mesjes voorkomen

Neem een douche.

Als u een douche neemt dan verzacht het water uw schaamhaar, dat stug kan zijn. Hiermee wordt het gemakkelijk om met uw scheermesje over uw huid te glijden.
De Gillette styling tool is ook veilig onder de douche te gebruiken.
 

Schuim uzelf in met scheergel.

Het is belangrijk dat uw haartjes goed gehydrateerd worden. Dat kunt u behalen door uzelf goed in te schuimen. Hierdoor glijdt uw scheermesje ook beter en wordt uw huid beschermd terwijl u uw lichaamsstreek scheert.


Controleer of uw mesjes niet bot zijn.

Voelen uw mesjes bot aan of zijn uw glijstrips vervaagd? Dan is het bovendien tijd om uw mesjes te vervangenDe gouden regel bij het scheren is dat scheren altijd moet gebeuren met een vlijmscherp mes. Een bot scheermes trekt de haartjes uit, en dat kan leiden tot ingegroeide haartjes.


Scheer met lichte, zachte bewegingen.


Bij het scheren van uw schaamhaar is het belangrijk dat u scheert met lichte, zachte bewegingen. Dus spoel vaak en trek uw huid steeds goed strak om de gewenste resultaten te behalen.

Spoel uw mesjes vaak af.

Spoel de mesjes, zowel de voor- als de achterkant ervan, tussen enkele bewegingen in altijd even af onder stromend water en schud het overtollige water eraf. Tik niet met je scheermesje tegen de gootsteen of veeg het niet af met een handdoek; dit kan de levensduur van het scheermesje verkorten omdat het de complexe ontwerp van de mesonderdelen beïnvloedt. De mesjes onder stromend water houden helpt opgehoopte scheergel, haar en dode huid te verwijderen

Trek je huid strak.

Maak een gelijkmatig oppervlak door met één hand de huid in je liesstreek strak te trekken en met de andere hand je scheermesje te gebruiken.


Breng, wanneer nodig opnieuw scheergel aan.

Voor een gladde scheerbeurt kan het zijn dat u in verschillende richtingen over dezelfde plek moet scheren. Om huidirritatie in uw schaamstreek te helpen voorkomen, brengt u best opnieuw scheergel aan voordat u nog een keer over dezelfde plek gaat.


Spoel, droog en hydrateer.

Het is het uiterst belangrijk om u na het scheren uw schaamstreek te hydrateren – het helpt de huid te kalmeren.


Met deze stappen heeft u de basis van Body Grooming onder de knie!


Schaamhaar scheren met een scheerapparaat of met een scheermesje?


Scheermesje - Regelmatig bijhouden


Bij het scheren van schaamhaar is het belangrijk dat u het regelmatig bij gaat houden. Bevalt het resultaat met de tondeuse u niet? Dan kunt u gelukkig altijd met de scheermesjes aan het werk! Schaamhaar scheren met een scheerapparaat is niet verkeerd, maar met een scheermesje kunt u glad scheren. Er blijven met een scheerapparaat altijd stoppeltjes zichtbaar. De truc is nu om regelmatig het zaakje bij te houden; iets vaker dan dat u zou scheren met een scheermes om de haartjes kort te houden.


Scheerapparaat - Veiliger en sneller

Daar tegenover staat dat het scheren met een scheerapparaat stukken veiliger, sneller en goedkoper is. U loopt veel minder kans op scheerwondjes die u wel tegen kunt komen bij het scheren met een scheermesje. Ook hoeft u geen scheerschuim op te brengen en hoeft u ook niet onder de douche te staan. Daarnaast hoeft u niet elke maand nieuwe scheermesjes te kopen. Scheerapparaten slijten niet en het is ook hygiënischer om schaamhaar met een scheerapparaat te scheren vergeleken met een scheermes.

Tot slot, trim u haartjes voor u uzelf scheert. Scheerapparaten zijn ontworpen om vrij korte haren te scheren en zullen dus snel door lange haartjes verstoppen. Om ze te trimmen trekt u de haartjes best wat omhoog, weg van de huid en snijd u ze af met een klein, scherp schaartje of een speciale trimmer zonder roterend hoofd. Zorg ervoor dat je haartjes zeker nog maar 0.6 cm lang zijn of zelfs korter.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh