Terug

Bakblade, maar dan beter? Bekijk de Groomarang rugontharing!

Bakblade, maar dan beter? Bekijk de Groomarang rugontharing!

Bakblade, maar dan beter? Bekijk de Groomarang rugontharing!  
               

Al dat haar op je lichaam! Maar hoe kom je nou bij die onaanraakbare plekken? Harsen? Laserbehandeling? Een ontharingscrème? Uw partner vragen? Wat als ik u vertel dat het allemaal makkelijker kan! DIY doe-het-zelf en scheer jezelf zonder enige moeite of veel geld uit te geven.

Veel vrouwen houden van mannen met stoppels of met wat haar, maar zodra je haar op je rug hebt 

is dat een afknapper. Oh nee, dat wilt de Groomarang voorkomen. Dankzij deze Groomarang scheerhouder is dat geen probleem meer. Je kunt gemakkelijk je rughaar zelf verwijderen in enkele seconden. Het verlengbare handvat maakt het nog makkelijker om bij elke lichaamsdeel te komen.

Het is een fabeltje dat je haar sneller en donkerdere terug groeit als je het hebt geschoren! Het haar kan meer opvallen en misschien donkerder en dikker verschijnen, maar dat het sneller en donkerdere terug groeit? Dat is helemaal niet zo!Maar welke scheerhouder is nou beter voor je rug? De Groomarang of de Bakblade?

GroomarangBakblade
  

  

Groomarang VS Bakblade

Ten eerste de prijs, de Groomarang is €29,95 terwijl de Bakblade €47,50 is. Dat is een verschil van €17,55.

Ten tweede de prijs voor de onderhoudskosten, voor het vervangen van scheermesjes kost het bij de Groomarang €16,95 maar bij de Bakblade kost dat €24,95. Dat is dus een verschil van €8,00.

In totaal is de Bakblade wel €25,55 duurder!

Ten derde is de inhoud van de Groomarang meer dan de Bakblade. De Groomarang bevat: 1 Verlengbare handvat, 1 Scheerapparaathouder, 1 scheermes van 12,7cm, 1 Scheercrème applicator, 1 Hair cleaning borstel en 1 Hair Removal Scoop. Terwijl bij de Bakblade alleen maar de Bakblade handvat en 4 scheermesjes bevat.

Door het dunnere en makkelijke design van de Groomarang is het ook makkelijker om de Groomarang te gebruiken als een scheerhouder. De Groomarang is flexibel en makkelijk te gebruiken omdat het een uitschuifbare handgreep heeft. Ook is er aan de ene kant van de Blakbade een scheermes en aan de andere kant is een hair cleaning borstel. Door de effieciente uitschuifbare handgreep van de Groomarang kunt u ook bij uw nek komen tijdens het scheren. De Bakblade is wel 3 keer groter dan de normale scheermes maar rond de nek scheren gaat niet zo efficient.

Ook na het scheren is de Groomarang fijner en meer ergonomischer om te gebruiken vanwege de verlengbare handgreep. Bij de Groomarang kun je makkelijk een haarreinigingsborstel toevoegen waardoor u makkelijk de haarknipsels die achterblijven kunt verwijderen. In het Groomarang pakket bevat ook een cream applicatie spons waardoor u makkelijk vochtinbrengende crème op het gebeid dat u heeft geschoren kunt aanbrengen.

Groomarang gebruiksaanwijzingen

Scheer je liever met scheercrème? Geen probleem! Plaats de spons op de scheerhouder en verspreid de crème over het gebied dat jij wilt scheren. Vervolgens ga je er met het scheermesje langs en is al het haar binnin no-time weg en de huid zal zijde zacht aanvoelen!
Ergonomisch scheren? Maak de ultra-scherpe scheerkop vast om de uiterste zachtste huid te behalen. De scheerkoppen krijg je er gemakkelijk af en op.

Na het scheren bevestig je de haarreinigingsborstel aan de verlengbare handgreep en verwijder je eventuele haarknipsels die achterblijven. Dan bevestig je de cream applicatie spons aan de uitschuifbare handgreep en breng je vochtinbrengende crème aan op het gebied dat je hebt geschoren.

Als je eventueel een haarverwijderingscrème wilt gebruiken dan breng je het haarverwijderingsroom aan op het gebied van je lichaam waar je het haar wilt verwijderen, en gebruik het met de 'cream applicatie spons.
Zodra u de crème in werking Iis gesteld, brengt u de 'hair removal scoop' aan op het 5 inch scheermeskop en verwijder de crème en het haar weg.


Hoe krijg je de perfecte scheeresultaten?

 

1. Op-en-neer methode
De op-en-neer methode is meer gericht op het bovenste gedeelte van de rug. Deze scheermethode scheert meestal de omliggende plek van de nek, schouders en de bovenrug gedeelte. Door de ergonomische handgreep kun je bij de moeilijk toegankelijke plekken komen.

 

2. Side-to-side methode
De side-to-side methode is meer gericht op het onderste helft van de rug. Deze scheermethode scheert meestal tussen het midden van de rug en ook de overblijvende plekken op de onderste helft van de rug. Bij de meeste mensen duurt het even voordat ze aan deze methode gewend raken, maar het is wel een van de wenselijke scheermethodes omdat je met deze methode makkelijker komt bij de gebogen gedeeltes en de moeilijk toegankelijke plekken.

 

 


Conclusie: De Groomarang VS Bakblade?


Vergelijk hieronder en bestel de bakblade of Groomarang online bij Voordeligscheren!

 

 GroomarangBakblade
Design      
Prijs€ 29,95€ 47,50
Onderhoudskosten
(vervanging van de scheermesjes)
€ 16,95€ 24,95
GebruiksgemakDubbelzijdig, verlengbaar en makkelijk andere borstels toe te voegen.
3 keer groter dan een normaal scheermes.
Geen scheerschuim nodig ✓ ✓
Geen voeding oftewel batterijen nodig✓  ✓
Beschermd tegen snij ongelukjes  ✓  ✓  
Inhoud1 Groomarang verlengbare handvat, 1 scheerapparaathouder, 1 scheermes van 12,7cm, 1 scheercrème applicator, 1 hair cleaning borstel en 1 hair removal scoop.Baklade handvat, 4 scheermesjes.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot