Terug

Scheertrends 2013

Scheertrends 2013

Scheertrends 2013

Scheren is tegenwoordig een belangrijk onderdeel geworden in het dagelijks leven van een man. Iets wat altijd zichtbaar is moet er natuurlijk goed verzorgd uit zien. Als het ware een visitekaartje die je aan de buitenwereld afgeeft. Eerste indrukken spelen een grote rol. Wat zijn nou eigenlijk de trends van 2013? Waar kom je nou goed voor mee de dag?

De mening van de vrouw, wat vindt de vrouw?

Het belangrijkste voor de man is natuurlijk, wat vinden de vrouwen? Er is niet echt een specifieke gezichtsbeharing waar de voorkeur van de vrouw naar uit gaat. Nu is het voor de man belangrijk om er stoer en sexy uit te zien. En hoe kan dit nou beter met een goed verzorgde baard? Een robuust geschoren baard met behulp van een scheerapparaat of toch juist een gladde huid met de scheermes. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen meningen. Uit onderzoek is echter gebleken dat 69% van de vrouwen de voorkeur geven aan een 3-dagen baard, dit is bij te houden met scheerapparaten die op lengte in te stellen zijn. Daartegen over geven 28% van de vrouwen de voorkeur aan een gladgeschoren huid.

Kijk voor ons ruime aanbod scheerapparaten/mesjes op voordeligscheren.nl

 

Wat is in anno 2013?

Dit is een veelvoorkomende vraag bij haarspecialisten. Hoe moet ik me scheren zodat ik er weer perfect uit zie dit jaar? Dit antwoord kan je het beste gaan zoeken op de catwalk. Is het nou juist de grove/lange baard of de stoppelbaard? Uit onze bevindingen van de catwalk kwam het volgende naar voren, er zijn dit jaar eigenlijk maar 2 soorten baarden die het doen.

- De korte stoppel (3daagse) baard

- De ruwe/volle baard

 

De korte stoppel (3daagse) baard

Dit is toch vrijwel de makkelijkste baard om voor te zorgen. U zet uw scheerapparaat op het laagste standje en scheert zo de perfecte baard. Echter is het een anno 2013 niet meer acceptabel om uw baard in no time af te werken. Dit gebeurt met enige precisie, er mogen dus geen haartjes uit steken. Zorg dat je je baard goed bijhoudt met bijvoorbeeld de scheermesjes van Gillette of maak gebruik van een trimapparaat van Philips. Zorg er wel voor dat u uw huid insmeert met een goede scheergel/schuim. Wij zouden de serie van de Vergulde Hand zeer kunnen aanraden.

 

De ruwe/volle baard

Deze baarden zult u vaker zien bij wat oudere mensen met grof/golvend haar. Dit combineert namelijk perfect met deze robuuste baard. Deze combinatie is ideaal om er als het ware iets ouder uit te zien. Wel is het moeilijk om deze baard te voorzien van de nodige verzorging. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze aftershave producten.

 

Wat u in huis moet halen voor een perfecte verzorging van de baard

Voor degenen die graag een baard willen of willen onderhouden is het belangrijk dat ze over de juiste middelen beschikken. Een goed begin is het halve werk. De korte stoppel baard moet bijgehouden worden met scherpe scheermesjes die je ook regelmatig moet vervangen. Wij raden u de scheermesjes van Gillette aan. Ook heeft het insmeren van de huid voor het scheren een hoge prioriteit. U heeft zo minder kans op wondjes en irritaties. Neem daarvoor eens een kijkje in ons Gillette scheerschuim aanbod op voordeligscheren.nl

De robuuste baard is een stuk moeilijker te onderhouden met scheermesjes. Hiervoor is een baardtrimmer aan te raden. U heeft zo de eigen regie in handen. Ons ruime aanbod in trimmers en scheerapparaten vind u op voordeligscheren.nl of klik hier

Bij voordeligscheren.nl kunt u terecht voor al uw producten als het gaat om scheren met perfectie. Een zeer ruim aanbod waarmee we u graag in uw behoeften voorzien.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh