Terug

Universele opzetborstels bij Voordeligscheren

Universele opzetborstels bij Voordeligscheren

Verantwoorde mondverzorging tegen de laagste kosten

Opzetborstels voor tandenborstels van een merk zijn duur een gaan vaak even lang mee als hun universele vervangers. Dus waarom niet gewoon onze universele opzetborstels kopen? U bespaart een goed bedrag en ontvangt dezelfde kwaliteit. Zoals de naam universeel al zegt passen de borstels op alle elektrische tandenborstels van een bepaald merk. Als u deze borstels koopt bent u alsnog verzekerd van alle voordelen die uw tandenborstel brengt zoals een timer, bluetooth connectie met uw telefoon, Gum Guard technologie en meer. Maar dan met een goedkopere borstel, dus waarom veel betalen als u net zo goed kan poetsen voor minder geld?

Besparen met huismerk

Het kan natuurlijk altijd nog goedkoper bij ons. Want we hebben ook huismerk universele opzetborstels, deze borstels passen 

op een bepaalde serie of een merk. Het enige verschil is de prijs, ik zal een voorbeeld geven. De opzetborstels van Oral B Cross action kosten in de winkel 12,91 als u ze van Oral B koopt. Daarentegen ons huismerk is bijna de helft daarvan, namelijk 6,95! Dit geldt ook bij de Oral B Precision Clean. Het officiele product van Oral B kost in de winkel 16,95, en ons huismerk maar 6,95. U bespaart hier dus gewoon 10 euro.

 Cross actionprecision clean
Huismerk6,956,95
Origineel12,9116,95
Verschil5,9610,00

 

Waarom nieuwe borstels?

Uit onderzoek van TNO blijkt dat opzetborstels die langer dan 10 á 12 weken in gebruik zijn een broedplaats zijn voor bacteriën. Na drie maanden bevat een opzetborstel ongeveer gemiddeld 7 miljoen bacteriën. Hoe langer de opzetborstel in gebruik is hoe hoger het aantal bacteriën. Na 10 á 12 weken beginnen de haren van de borstel zwakker te worden en ze verliezen hun stugheid. Dit heeft als effect dat de haren niet meer alle plekken bereiken en daardoor is de kans op gaatjes en andere narigheden groter. Na 3 maanden bevat een borstel dus maar liefst 7 miljoen bacteriën, en dat moet dan je mond schoonmaken?

Neem geen risico en vervang uw borstel na ongeveer 9 weken. U denkt dan misschien dat dit veel geld gaat kosten, maar maakt u zich geen zorgen. Bij Voordeligscheren hebben wij de perfecte goedkope borsteltjes voor u. Met deze hoeft u zich geen zorgen te maken over uw mond, én uw portomonee!

Er zijn mensen die 3 maanden wachten met het vervangen, en sommige zelfs een jaar. Mondhygiënisten zeggen daarom ook dat veel problemen in de mond komen door te lang doorpoetsen met dezelfde borstels. Wees niet zoals deze personen en zorg goed voor uw mond en uw gebit. 

Uw keuze bij ons

Bij Voordeligscheren heeft u de keuze uit meerdere soorten universele opzetborstels. We hebben vervangende borstels voor

 ( Uitgezonderd de sonic modellen). de Oral B tandenborstels, en voor Philips. Ook verkopen we opzetborstels die op vrijwel elke andere elektrische tandenborstel  passen. Neem bijvoorbeeld de universele opzetborstels voor de Oral B. Dit zijn opzetborsteltjes voor de hele familie tegen een scherpe prijs! Geniet van een optimale mondverzorging, maar dan voor de helft van het geld met de huismerk opzetborstels voor de Oral-B. De opzetborstels zijn geschikt voor elke elektrische tandenborstels van Oral B / Braun

Hieronder een paar voorbeelden van tandenborstels waarvan wij de opzetborstels verkopen

Universele opzetborstels voor de Oral B - 4st

Universele Opzetborstels voor de Oral-B Cross Action - 4st

Universele Opzetborstels Precision Clean voor de Oral B - 4st

Hiervan verkopen wij dus universele opzetborstels van ons eigen merk, maar ook het origineel. Dus wilt u alsnog voor het vertouwde origineel gaan kunt u zeker ook bij ons terecht.

Moraal van het verhaal, wacht niet te lang om opzetborstels aan te schaffen anders komt de gezondheid van uw mond in gevaar. En zorgen over de prijs hoeft u bij ons nooit te hebben, want ons huismerk is altijd goedkoop!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh