Terug

Bespaar op Jaarbasis vele euro's met Hydro 5

Bespaar op Jaarbasis vele euro's met Hydro 5

Bespaar op Jaarbasis vele euro's met Hydro 5

Scheermesje zijn nou eenmaal niet goedkoop, toch kunt u op jaarbasis een hoop geld besparen!
Het merk Gillette is bekend onder veel mensen, Gillette staat bekend voor de goede kwaliteit en gebruikscomfort. Nu is het nou eenmaal zo dat je ook de hoofdprijs betaald voor Gillette scheermesjes. Er zijn een hoop andere scheermesjes die kwalitatief net zo goed zijn maar qua prijs veel voordeliger

Gillette Fusion5 in vergelijking met Wilkinson hydro5 

De Gillette Fusion5 scheermesje zijjn zeer bekend onder de vele heren die het land telt. Dit komt niet zozeer door de fijne scheerervaring, maar voornamelijk door het grote advertentiebudget dat Gillette de markt inpompt. Terwijl Gillette zoveel geld uitgeeft aan reclame en de ontwikkeling van een goed mesje, spendeert Wilkinson alleen geld aan het mesje zelf.  

Fusion 5 eigenschappen

- De Gillette Fusion 5 scheermesjes beschikken over een combinatie van 5 mesjes + 1 precisie mesje voor een perfect resultaat met op ieder scheermes.

- Een Lubrastrip die is voorzien van Aloë Vera en vitamine E voor extra huidverzorging.

- Met de precisie trimmer op de achterzijde kunt u gemakkelijk scheren op de moeilijk bereikbare plekken zoals net onder de neus.

Maar hoe zit het met de Hydro 5?

Maar wij van Voordeligscheren weten als geen ander dat niet alleen de Gillette mesjes beschikken over kwaliteit, maar Hydro 5 mesjes van Wilkinson praktisch net zo goed zijn.


- De Wilkinson Sword Hydro 5 scheermesjes beschikken over vijf UltraGlide Blades met Skin Guards die de huid beschermen en zachter maken tijdens het scheren.

- De Wilkinson hydro 5 scheermesjes zorgen voor een mooi en glad scheerresultaat zonder huidirritaties. De scheermesjes hebben geen glijstrip zoals veel andere scheermesjes maar deze bevatten wel een gel-reservoir, die gevuld kan worden met hydraterende scheergel. De gel maakt de huid glad waardoor de mesjes gemakkelijk over de huid glijden en een glad scheerresultaat bereikt wordt.


Gillette en Wilkinson

Er is een hevige concurrentiestrijd gaande tussen Gillette en Wilkinson. Zodra het ene merk een scheermes met 5 mesjes op de markt brengt, zal het andere merk zeker met een antwoord komen. De Hydro 5 is het antwoord van Wilkinson op de Gillette Fusion en is een waardig tegenstander. Net als de Gillette Fusion heeft de Hydro 5 een kwast-achtige kop met 5 mesjes. Heeft u een iets kleiner budget te  of wilt u geld besparen, dan raden wij u de Wilkinson Hydro 5 aan.
Hieronder heb ik voor u een aantal vergelijkingen gemaakt om te laten zien hoeveel u kunt besparen:

Prijsvergelijking Gillette Fusion 5 ProGlide power en de Wilkinson Sword Hydro 5


Gillette Fusion5 ProGlide Power scheermesjes 8 stuks
Prijs per pakje: € 29.95
U bent kwijt per mesje: €3.75
U bent kwijt per jaar (1 mesje per week): €175

Wilkinson Sword Hydro 5 Scheermesjes - Sensitive Blades 12 stuks

Prijs per pakje: € 24,95
U bespaart per mesje: €1,65 t.o.v. Gillette Fusion 5 ProGlide
U bespaart per jaar: €88,84 euro t.o.v. Gillette Fusion 5 ProGlide. Wilt u nog meer voordeel? Bekijk dan onze jaarpacks. Zo heeft u met het Wilkinson Hydro 5 Sensitive Jaarpack in het totaal €107,05 t.o.v. Gillette Fusion 5 ProGlide


Prijsvergelijking Gillette Fusion5 Proglide Flexball en de Wilkinson Scheermesjes Hydro 5 Groomer Power

Gillette Fusion 5 Proglide Flexball Scheermesjes – 4 stuks
Prijs per pakje: €14.95
U bent kwijt per mesje: €3.74
U bent kwijt per jaar (1 mesje per week): €194,48

Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer Power Select 8 stuksPrijs per pakje €18,95
U bespaart per mesje: €1,37
U bespaart per jaar: €71,74 euro t.o.v. Gillette Fusion5 ProGlide Flexball. . Wilt u nog meer voordeel? Bekijk dan onze jaarpacks. Zo heeft u met het Wilkinson Hydro 5 Groomer power Jaarpack in het totaal €94,53 t.o.v. Gillette Fusion 5 ProGlide Flexball

Prijsvergelijking Gillette Fusion 5 ProGlide Poweren de Wilkinson hydro 5 sensitive

Gillette Fusion 5 ProGlide Power scheermesjes - 8 stuks
Prijs per pakje: €29,95
U bent kwijt per mesje: €3,74
U bent kwijt per jaar (1 mesje per week): €194,98

Wilkinson Hydro 5 Scheermesjes Sensitive - 8 Stuks
Prijs per pakje €18,95
U bespaart per mesje: €1,37
U bespaart per jaar: €71,74euro t.o.v. Gillette Fusion5 ProGlide Flexball. Wilt u nog meer voordeel? Bekijk dan onze jaarpacks. Zo heeft u met het Wilkinson Hydro 5 Jaarpack in het totaal €95,00 t.o.v. Gillette Fusion 5 ProGlide Power

Scheersystemen Wilkinson Hydro 5

De scheerhouder van de Gillette Fusion 5 staan bij velen bekend door de goede kwaliteit en het gebruiks gemak. Nu heeft Wilkinson ook niet stil gezeten en 2 geweldige scheerhouders ontworpen.

Zo heeft Wilkinson De Wilkinson Hydro 5 Scheerhouder Special Black Edition scheersysteem. Dit scheersysteem van Wilkinson heeft een gelreservoir op het scheermesje met Aloë Vera en Vitamine E, zo wordt je huid tijdens het scheren gehydrateerd.
Dit apparaat heeft daarnaast nog wat extra's, het bevat namelijk een fliptrimmer. Dit zorgt ervoor dat het scheermesje ook op moeilijk bereikbare plekken kan komen.

Ook heeft Wilkinson bij de Hydro 5 serie een Power Select Scheerapparaat uitgebracht.
Met deze nieuwe innovatie neemt u de controle. Dit is het ENIGE aangedreven scheerapparaat met 3 vibratie-instellingen, dit geeft u het ultieme scheercomfort.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh