Terug

Gillette scheermesjes aanbiedingen

Gillette scheermesjes aanbiedingen

Aanbiedingen van Gillette scheermesjes

Gillette Scheermesjes

Iedereen weet dat niets in de buurt komt van een scheermes. Hier kan geen scheermes tegenop. Toegegeven, nat scheren is een klus, maar de resultaten zijn het waard. Tenminste, als je het juiste mes gebruikt. Het bereik is hier enorm, dus hoe weet je of je echt een goed scheermes gebruikt? Kies een Gillette-scheerapparaat als je zeker wilt zijn van mesjes van hoge kwaliteit. Al meer dan 100 jaar lopen de Gillette-scheerapparaten voorop Het merk Gillette bestaat al meer dan 100 jaar. Het originele Amerikaanse bedrijf debuteerde in 1901. De oprichter was King Camp Gillette, die in Boston een fabriek opende die zogenaamde safety razors maakte. De officiële naam van het bedrijf is de Gillette Company. In 2005 werd het bedrijf overgenomen door het wereldwijde conglomeraat Procter & Gamble. Bijna iedereen kent het merk want jij hebt vast ook de slogan ‘Gillette, the best a man can get’ gehoord.

Gillette scheermesjes

Gillette staat bekend om innovatieve scheermesjes

Op zichzelf zou je denken dat een scheermes slechts een scheermes is. Een begrijpelijk idee, maar het was niet Gillette's idee. Ze verheffen de verdere ontwikkeling van dit basisessay tot een kunstvorm. Het was dit bedrijf dat begin jaren 70 een wegwerpscheermes met twee scheermembranen op de markt bracht. Ruim 25 jaar later hebben ze weer een revolutionair nieuw type mesje geïntroduceerd, een scheerhoofd met drie mesjes (Mach 3). Nog geen decennium later (2006) volgde een nieuwe innovatie, een scheermesje (Fusion 5) met maar liefst vijf scheermembranen. Naast de ontwikkeling van het Gillette-scheermesje, heeft het bedrijf een sterke focus gelegd op veilig scheren en heeft het een reeks verzorgingsproducten ontwikkeld die tijdens en na het scheren kunnen worden gebruikt. Denk aan scheerzepen, scheergels, scheerkwasten, scheermeshouders en een verscheidenheid aan voedende lotions en lotions after shaves. Overigens is het goed om te weten dat er ook Gillette scheermesjes speciaal voor vrouwen zijn. Met natuurlijk een bijbehorende lijn van scheeraccessoires en verzorgingsproducten. Tevens zijn ze sinds 2020 bezig te richten op de barbers de mannenkappers wereld met het merk Gillette King c Gillette.

Hoe lang gaan Gillette-scheermessen mee?

Het is moeilijk te zeggen hoe lang dit merk mesjes vanaf deze plek meegaat. Het heeft onder andere te maken met hoe vaak je scheert en of je op de juiste manier scheert. De juiste manier is wanneer je bijvoorbeeld scheerschuim of scheergel gebruikt. Hierdoor glijdt het mesje makkelijker over je huid en is er minder slijtage. We kunnen gerust stellen dat Gillette scheermesjes een lange levensduur hebben. Het staal dat gebruikt is om het scheermes te maken is van zeer goede kwaliteit. De manier waarop de mesjes geslepen zijn en de positie van de mesjes in de scheerkop zorgen ervoor dat slijtage tot een minimum wordt beperkt. Daarom kunnen Gillette-scheermessen tot een maand worden gebruikt. Dit zijn dan de refill scheermesjes, je hebt ook de wegwerp scheermesjes van Gillette. Die gaan een stuk minder lang mee en worden veelal gebruikt op vakantie of op reis.

Waarom zijn Gillette scheerapparaten zo goed?

Een van de belangrijkste kenmerken van een scheermesje is natuurlijk de scherpte van het mesje. Gillette scheermesjes zijn extreem scherp, machinaal bewerkt en vervaardigd met de hoogst mogelijke precisie. Maar je hebt niets anders dan scherpe messen. Het laatste wat je wilt is jezelf snel pijn doen met deze scherpe mesjes. Daarom zijn scheerhouders en scheerhoofden minstens zo belangrijk als mesjes. Samen vormen ze een geheel. Zodra een van deze drie componenten niet aan de eisen voldoet, zie je een daling van de scheerprestaties. Of scheren wordt pijnlijk omdat je je gemakkelijk kunt snijden. Gillette besteedde veel aandacht aan de ergonomie van de standaard die de kop met het mes plaatste. Dit is niet alleen precies de juiste lengte, maar ligt ook comfortabel in de hand. De scheerhoofden bewegen soepel over de standaard en vormen zich gedeeltelijk naar de contouren van uw gezicht. Gillette scheermesjes zijn zo geplaatst dat de kans op snijwonden minimaal is. Uw huid wordt glad als u het mes naar uw gezicht brengt. Dit zal de stoppels optillen en zo ver mogelijk afsnijden. De resultaten ervan? De huid is uitzonderlijk glad.

Welke soorten scheermesjes zijn er van Gillette?

Alle Gillette scheemesjes in de aanbieding

Je kunt scheermesjes van het merk Gillette kopen bij elke drogisterij en supermarkt en natuurlijk online. Houd er rekening mee dat wanneer u ervoor kiest om uw favoriete scheerapparaat bij dit soort winkels te kopen, u altijd te veel betaalt. Ja, je kunt wachten op een offerte, maar erg praktisch is dat natuurlijk niet. Maak jezelf niet onnodig moeilijk en duur. Koop uw Gillette-scheerapparaat gewoon online. Koop de Gillette scheemesjes altijd met korting op Voordeligscheren.nl. Wij zijn altijd goedkoper als de reguliere winkels. Online bestellen gaat snel en in het overgrote deel van de gevallen heb je je bestelling ook de volgende dag al in huis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh