Terug

Gillette Venus Swirl scheersysteem met FlexiBall

  • Door Roel
  • 05 / 08 / 2016 0
Gillette Venus Swirl scheersysteem met FlexiBall

Gillette Venus Swirl scheersysteem met FlexiBall

Bereikt ook* moeilijk bereikbare plekjes voor een perfect scheeresultaat. Gillette Venus Swirl is het allereerste en enige scheersysteem voor vrouwen met het FlexiBall-handvat. Met de FlexiBall-technologie kan het scheersysteem beter moeilijk bereikbare plekjes bereiken* - zoals de knieën en enkels - omdat het in verschillende richtingen beweegt, in tegenstelling tot traditionele scheersystemen die slechts in twee richtingen kunnen bewegen. Met vijf contour mesjes, die zich elk individueel aanpassen aan iedere ronding, helpt Venus Swirl moeilijk bereikbare plekjes te bereiken voor een perfecte scheerbeurt.

*t.o.v. Venus Embrace

 

Beste contourvolgende mesjes van Gillette Venus

Vijf contourmesjes die zich elk individueel aanpassen aan iedere ronding en zes keer flexibeler* zijn zodat je altijd kan genieten van een perfecte, Venus scheerbeurt 

*t.o.v. Venus Classic mesjes

Met FlexiBall-technologie

Venus Swirl scheersysteem heeft de FlexiBall-technologie van Gillette, zodat de scheerkop in alle richtingen kan draaien om de contouren van het lichaam nauwkeuriger* te volgen en op deze manier moeilijk bereikbare plekjes zoals knieën en enkels beter te bereiken, in tegenstelling tot scheersystemen die slechts in twee richtingen kunnen bewegen.

*t.o.v. Venus Embrace

Vijf mesjes om nauwkeuriger te scheren

De Venus Swirl, met de meest geavanceerde technologie van Gillette, heeft vijf scheermesjes die iedere ronding volgen en zich daaraan aanpassen voor een gladde, zijdezachte scheerbeurt en krijgt vrijwel elke haar te pakken.

Vijf mesjes om nauwkeuriger te scheren

De Venus Swirl, met de meest geavanceerde technologie van Gillette, beschikt over vijf scheermesjes die iedere ronding volgen en zich daaraan vervolgens aanpassen voor een gladde, zijdezachte scheerbeurt en krijgt vrijwel elke haar te pakken.

Watergeactiveerd MoistureGlide Serum

Het MoistureGlide-serum van het scheersysteem dat in water wordt geactiveerd zorgt voor een ongelooflijke glijkracht.


SoftGrip greep voor extra comfort

De SoftGrip handgreep past gemakkelijk in de hand en zorgt voor geweldige controle, zelfs als deze nat is.

 

Onderling verwisselbare navulmesjes

Venus scheertips

Hoe weet ik welk scheersysteem bij mij past? Kan ik niet gewoon die van een vriendin gebruiken?

Scheersystemen delen, zelfs met familieleden, is niet hygiënisch. Daarom is het altijd aan te raden je eigen scheersysteem te gebruiken. Je huidtype en schoonheidsroutine zijn enkele factoren om te beslissen welk scheersysteem voor dames het meest passend voor je is.

Hoe krijg ik een optimaal scheerresultaat?

Venus scheersystemen zijn speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke rondingen – van de ovaalvormige scheermesjes tot de SoftGrip handgrepen. Op deze manier heb je uitstekende controle, stabiliteit en wendbaarheid. Hoe te scheren: Plaats je wijsvinger op het vingersteuntje en houd de handgreep stevig vast, houd het scheermesje in een kleine hoek boven je huid. Duw lichtjes en laat de mesjes het werk doen.

Hoeveel van mijn been hoor ik te scheren?

Sommige vrouwen scheren tot net boven de knie, anderen scheren daarnaast ook hun dijbenen. Als je dun en licht haar hebt, is het misschien overbodig om ook je dijbenen te scheren. Een verkeerde manier van je benen scheren bestaat echter niet – je bepaalt zelf wat je fijn vindt.

Wat is de beste manier voor het scheren van je oksels?

Was allereerst je oksels om deodorantresten te verwijderen. Breng Satin Care scheergel aan voor de bescherming van je huid tegen sneetjes. Til vervolgens je arm op en raak je nek aan – hierdoor blijft je oksel vlak en is deze gemakkelijker te scheren. Okselhaar kan in verschillende richting groeien, dus scheer naar boven, naar onder en zijwaarts voor het meest gladde scheerresultaat. Wacht een paar minuten voor je deodorant aanbrengt om irritatie te voorkomen.

Hoe vaak moet ik scheren?

Je kunt je zo vaak scheren als je wilt – sommige vrouwen scheren dagelijks en anderen twee keer per week. Het gaat erom wat jij fijn vindt en waar jij je zelfverzekerd en mooi door gaat voelen. Misschien scheer je je bikinilijn vaker tijdens de zomermaanden. Venus scheersystemen geven een ongelooflijk glad scheerresultaat, zodat je ongeacht je routine kunt pronken met een perfecte en gladde huid.

Wat is het beste moment van de dag om te scheren?

Dat kan zowel 's ochtends, 's middags of 's avonds – bedenk wel dat je een paar minuten in een warm bad of douche moet weken om het haar te verzachten. Dat scheert vele malen makkelijker. Gebruik na het scheren een alcoholvrije lotion, deze helpt het vocht vast te houden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot