Terug

Epileren ongemakkelijk? Echt niet!

Epileren ongemakkelijk? Echt niet!

Epileren ongemakkelijk? Echt niet!

Veel vrouwen denken bij epileren alleen aan pijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer manieren waarop epileren comfortabeler wordt, zelfs voor de gevoelige huid. Bovendien is epileren niet alleen voor de benen, en zorgt het voor een langdurige zachtheid van de huid.

Epileren zorgt ervoor dat de huid tot wel vier weken lang glad is. In tegenstelling tot scheren, waarbij alleen het zichtbare gedeeltje van de haartjes worden afgeschoren, zorgt epileren ervoor dat ook de haarwortel wordt verwijderd. Dit zorgt ervoor dat een haartje langer weg blijft en zelfs dunner en fijner terug komt, en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over stoppeltjes. Ideaal voor in de zomer wanneer u elke dag een gladde huid wilt hebben!

Vaak wordt gedacht dat epileren alleen goed is voor ontharing van de benen. Gelukkig is dit een fabeltje. Epilators worden vaak geleverd met speciale opzetstukken die het ontharen van bijvoorbeeld de oksels, bikinilijn en zelfs het gezicht een stuk gemakkelijker en comfortabeler maken. Daarnaast kunnen bepaalde epilators ook onder water gebruikt worden. Het water zorgt ervoor dat de pincetten van de epilator niet direct in contact komen met de huid, en irritatie vermindert of zelfs verdwijnt. Dit is vooral handig voor mensen met een gevoelige of droge huid. Ook in droge of koude periodes kan dit een fijne manier zijn van epileren.

Epilators worden tegenwoordig zo gemaakt dat het comfort verbetert en u zelfs pijnloos kunt ontharen. Een natte huid kan hierbij helpen, maar epilators worden vaak uitgerust met massagerollers die de doorbloeding van de huid stimuleren en verzachten, waardoor pijn wordt verminderd. Daarnaast zijn ook pre-epilatie doekjes verkrijgbaar voor het verminderen van de pijn. 

Veel vrouwen kiezen ondanks al deze voordelen van epileren toch voor harsen. Het enige nadeel van harsen is dat de haartjes plat tegen de huid kunnen komen te liggen, waardoor ze moeilijk of niet opgetild en verwijderd kunnen worden. Epileren daarentegen, zorgt dat alle haartjes worden opgetild voor ze verwijderd worden, en vaak kunnen haartjes vanaf 0.5 mm al verwijderd worden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh