Terug

Gillette Mach3 Scheermesjes

  • Door Roel
  • 05 / 08 / 2016 0
Gillette Mach3 Scheermesjes

Gillette Mach3 mesjes 

Scheert dichter op de huid, zonder de roodheid*

Scheer je nog beter

De Gillette MACH3 met DuraComfort-scheermesjes voor langdurend comfort, en geavanceerde Skin Guards die de haartjes voorbereiden op het scheren terwijl de Gelstrip helpt bescherming geven tegen roodheid*. Reactieve scheermeshouders houden de mesjes dicht op de huid. Daarnaast past het draaiende scheerhoofd zich aan de druk en je gezichtscontouren aan voor een makkelijkere en comfortabelere scheerbeurt*.

Mach3 voor meer comfort

Gillette MACH3-scheermesjes zijn ontwikkeld om dichter op de huid te scheren*, zonder alle roodheid van dien. Je tiende scheerbeurt met MACH3 voelt beter dan je eerste met een nieuw wegwerpmesje*.
*vs. Blue II Plus-wegwerpmesjes

Ervaar Gillette Fusion ProShield

Ervaar Gillettes ongeëvenaarde scheertechnologie met het Gillette Fusion ProShield-scheersysteem voor mannen, het enige scheermesje van Gillette dat je bescherming biedt terwijl je je scheert. De Fusion ProShield is het eerste Gillette-scheermesje met beschermende strips voor en achter de mesjes, die een beschermende laag vormen tegen irritatie tijdens het scheren.

Gillette MACH3 in één oogopslag

Een vergrootglas op de scheertechnologie van Gillette Mach3 geeft het volgende weer.

DuraComfort-scheermesjes voor langdurend comfort

DuraComfort-mesjes voor een langdurend comfort en makkelijker scheren*. Bovendien is de Open Blade Architecture ontworpen voor betere reiniging*.
*vs. Blue II Plus-wegwerpmesjes

Uitmuntend glijcomfort bij elke scheerbeweging

Gillette Mach 3 met Gelstrip die glijdt en helpt je zo te beschermen tegen roodheid. De strip van het mesje vervaagt om aan te geven dat je niet meer geniet van optimale scheerprestaties; gemakkelijk te vervangen door een ander MACH3-mesje. Naast de comfort Gelstrip, helpt de geavanceerde Skin Guard van MACH3 om je huid strakker te krijgen en voor te bereiden op de scheerbeurt.

Draaiend scheerhoofd voor een moeiteloze scheerbeurt

Het draaiende scheerhoofd van de Gillette MACH3-scheermesjes volgt de contouren van je gezicht voor makkelijker*, comfortabeler scheren.
*vs. Blue II Plus-wegwerpmesjes

 

Scheersystemen vergelijken

Wat is precies het verschil tussen een Gillette-wegwerpmesje met twee mesjes en een Gillette MACH3-scheermesje?


Het verschil met Gillette-wegwerpmesjes met twee mesjes is dat Gillette MACH3 drie DuraComfort-scheermesjes heeft en daardoor dichter op de huid scheert, zonder alle roodheid*. De reactieve scheermeshouders houden de mesjes dicht op je huid, en het draaiende scheerhoofd past zich aan de druk en je gezichtscontouren aan zodat je een gemakkelijkere* en comfortabelere scheerbeurt ervaart.
*vs. Blue II Plus-wegwerpmesjes

Wat is het verschil tussen Gillette MACH3 en Gillette Fusion?

Het verschil met Gillette MACH3 is dat Gillette Fusion vijf mesjes heeft die dichter bij elkaar staan* om de druk op elk mesje te reduceren en uitgerust is met een precisietrimmer voor de moeilijkere plekjes.
*vs. alle MACH3-scheermesjes

Is het beter om warm, koud of lauw water te gebruiken om te scheren?

Warm water is het beste om baardhaar te hydrateren. Door in warm water te weken, worden de haartjes zachter en zetten ze uit, waardoor scheren 70% gemakkelijker gaat.

Wat is de beste manier om een branderig gevoel voor te zijn?

Als de huid niet goed is voorbereid op het scheren of als het scheermesje bot is, krijg je makkelijker een branderig gevoel. Hydrateer je haar gedurende drie minuten in water en breng vervolgens voldoende scheergel aan. Tevens raden we aan om het mesje te wisselen bij de eerste tekenen van botheid of het ervaren van ongemak.

Groeit haar dikker terug wanneer je het scheert?

Wetenschappers bij Gillette hebben zich hierover gebogen en uitgebreide proeven uitgevoerd om te zien wat de gevolgen van scheren op de haargroei zijn, zowel bij mannen als bij vrouwen. Deze proeven hebben bewezen dat scheren geen invloed heeft op haargroei, -structuur of -kleur. Scheren verandert echter wel de vorm van de haarpunt van teruggroeiend haar, waardoor deze anders zal aanvoelen. Maar als je het haar volledig laat teruggroeien, wordt het net zoals voorheen.

In welke richting hoor ik te scheren om het beste resultaat te krijgen?

Gezichtshaar van mannen neigt om in verschillende richtingen te groeien. Begin te scheren met lichte, zachte scheerbewegingen met de haarrichting mee. Scheer daarna, indien het nodig is, tegen de haarrichting in voor een nog gladder scheerresultaat.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 8.9 / 10 - 3635 Reviews @ Kiyoh