Terug

Scheren met Gillette Fusion Proshield

  • Door Roel
  • 02 / 08 / 2016 0
Scheren met Gillette Fusion Proshield

Scheren met Gillette Fusion Proshield 

Gillette’s beste scheerbeurt 

Geniet van ongeëvenaarde scheertechnologie van Gillette met het unieke Gillette Fusion ProShield scheersysteem. ProShield is het eerste Gillette scheermes met beschermende strips vóór en na de messen, die een schild tegen irritatie vormen tijdens het scheren over de huid. De handgreep beschikt over de FlexBall-technologie waardoor de scheerkop in alle richtingen beweegt en de gezichtscontouren maximaal volgt om vrijwel elk haartje mee te nemen voor de gladste scheerbeurt van Gillette.

Benieuwd naar Gillette beste scheerbeurt? U lees het hier!

*onder de Fusion scheersystemen


Het beste met ProShield mesjes

De Gillette Fusion ProShield past bij alle fusion ProGlide navulmesjes  Voor hetperfecte resultaat kun je echter het best de Gillette Fusion ProShield navulmesjes gebruiken.

 

Het Gillette Fusion Proshield systeem

Rond je scheerbeurt af en verdrievoudig je bescherming met twee beschermende strips in het ProShield scheermesje en de zeer fijne Gillette Fusion 2-in-1 huidverzorgende scheergel. Deze combinatie, samen met het FlexBall handvat, draagt bij tot een zachte en nauwkeurige scheerbeurt van de eerste tot de laatste haal voor een geraffineerde, net geschoren gladheid op de huid!

 

Gillette Fusion Proshield Chill scheermesjes

Gillette Fusion ProShield Chill geeft bescherming tijdens het scheren en geeft je een fris gevoel bij iedere scheerhaal. Met Gillette’s Cooling Technologie biedt ProShield Chill een uitmuntende scheerervaring voor een verfrissende, zeer gladde scheerbeurt.

Gillette Fusion ProShield in een oogopslag


Gillette Fusion ProShield beschermende strips tegen irritatie

Gillette Fusion ProShield scheermesjes zijn de eerste met lubricatie voor en achter de mesjes, waardoor je huid genoeg hydratatie verkrijgt en zo beschermd wordt tegen irritatie van de scheerbewegingen. Deze toegevoegde lubricatie stelt de mesjes in staat gemakkelijk over de huid te glijden. De Gillette Fusion Proshield glijd over alle gezichtscontouren. De lubricatie zorgt voor een verbeterde scheerervaring!

 

Gillette Fusion FlexBall Technologie volgt de gezichtscontouren

De FlexBall Technologie stelt de scheerkop in staat om van voren naar achteren en van links naar rechts te draaien om de zeer gemakkelijk gezichtscontouren te volgen voor de beste scheerbeurt van Gillette. Daarnaast heeft het ergonomisch ontwikkelde handvat van het scheermes grips aan de zijkanten voor een zeer stevige houvast, zelfs als het nat is. Het resultaat: Meer controle en een nauwkeurigere scheerbeurt waarbij minder haartjes* worden overgeslagen.

*t.o.v. Fusion bij een enkele haal langs de gezichtscontouren

 

Ontwikkeld voor ongelofelijk contact en comfort

Fusion ProShield heeft de dunste en fijnste vijf-mesjes technologie* van Gillette voor minder trekken** voor ultiem comfort. Daarnaast is de ProShield kambescherming ontworpen om te helpen lange haartjes beter op één lijn te brengen, terwijl de spoelgaten ervoor zorgen dat het scheermes beter gereinigd wordt.

*eerste vier mesjes 
**t.o.v. Fusion

 

Ontwikkeld voor optimale precisie en efficiëntie

Gillette Fusion ProShield mesjes hebben een speciaal ontwikkelde Precisie Trimmer aan de achterkant van het mesje voor accurate randjes en een mesjes stabilisator om een goeie  afstand te houden tussen de mesjes, voor extra comfort.

 

Ontdek het productassortiment van Gillette

Gillette Proshield Scheermesjes

Tips voor een betere scheerervaring

Wat is beter: scheren met heet, koud of warm water?
Warm water is het beste voor het hydrateren van het baardhaar. Als haar in warm water wordt geweekt, wordt het zachter en zet het meer uit, waardoor het 70% gemakkelijker af te snijden is.

Wat is de beste manier om te voorkomen dat de huid rood wordt?
Als je huid niet juist is voorbereid of als het mesje van je scheerapparaat bot is, kan je huid rood worden. Zorg ervoor dat je het haar ongeveer drie minuten weekt in warm water en gebruik voldoende scheergel. Verwissel het mesje zodra je het idee hebt dat het bot wordt of ongemak oplevert tijdens het scheren over de huid.

Groeit je haar dikker terug na scheren?
Wetenschappers van Gillette hebben de effecten van scheren op groei, textuur en kleur van het haar bij zowel mannen als vrouwen uitgebreid onderzocht. Hieruit is gebleken dat scheren geen invloed heeft op de groei, kleur of textuur van het haar. Scheren verandert wel de vorm bijvoorbeeld de haarpunten van het teruggroeiende haar, waardoor het haar aanvankelijk anders aanvoelt als het teruggroeit. Maar als je het haar weer helemaal laat teruggroeien, wordt het weer zoals het was.

In welke richting moet ik scheren voor het beste resultaat?
Het gezichtshaar van mannen groeit meestal in meerdere richtingen. Begin met lichte maar voorzichtige bewegingen met de groeirichting mee. Ga dan, indien nodig, tegen de groeirichting in om nog dichter op de huid te kunnen komen.

Hoe voorkom ik sneetjes en wondjes, vooral op mijn bovenlip?
De meeste mannen vinden de bovenlip lastig om te scheren. Doe de bovenlip altijd als laatste, om sneetjes en wondjes te voorkomen. Breng genoeg scheergel aan en laat de huid zo veel mogelijk schuim opnemen. Oefen niet te veel druk uit tijdens het scheren. De Gillette Fusion ProGlide Precisietrimmer is erg handig voor het scheren van de huid onder de neus.

Mag ik mijn vriendin of vrouw mijn scheerapparaat voor mannen laten gebruiken?
In verband met hygiëne en prestaties is het niet een goed idee om je scheersysteem met je partner te delen. Vrouwen moeten een veel groter gebied scheren en daardoor kan het scheermesje al na een paar scheerbeurten veel minder scherp  zijn, waardoor jij weer een grotere kans loopt op sneetjes en wondjes. Adviseer haar om een scheerapparaat speciaal voor vrouwen te gebruiken, zoals de Gillette Venus Embrace.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot