Terug

Universele scheerkoppen / scheerblad

Universele scheerkoppen / scheerblad

Nu voordelige Universele Scheerkoppen en Scheerbladen bij de Voordeligscheren!

De Universele scheerkoppen en Scheerbladen zijn vaak heel erg duur maar dat hoeft niet, hier bij voordeligscheren verkopen we Universele scheerkoppen en scheerbladen voor stuntprijzen. Duizenden tevreden klanten zijn u voorgeweest. Bespaar net als hen in één klap tientallen euro's op huismerk scheerbladen en scheerkoppen. 

Welk scheerapparaat heeft u?

Om zoveel mogelijk klanten te voorzien van optimale scheerprestatie hebben we het assortiment van huismerk scheerkoppen / scheerbladen zo groot mogelijk gemaakt.  Voordeligscheren heeft dan ook huismerk scheerkoppen / scheerbladen voor honderden typenummers van scheerapparaten. 

Weet u niet wat voor scheerkoppen / scheerbladen horen bij uw scheerapparaat? Zoek dan het typenummer in de zoekbalk en voilà!

Hoe lang gaat een scheerkop mee?

Philips en Braun scheerapparaten zijn gemaakt met de nieuwste technologieën en van de beste materialen. Nauwkeurig, veilig scheren en een gladde huid zonder irritaties zijn het resultaat. Om dit resultaat zo te houden is het wel nodig dat je regelmatig de scheerkoppen vervangt. Hiermee zorg je voor een langere levensduur van je scheerapparaat.

 Wanneer een Philips scheerkop vervangen?

Gemiddeld leggen de mesjes van een scheerapparaat jaarlijks bijna vijftig keer de afstand naar de Mount Everest af. Het is logisch dat zelfs het beste materiaal hierdoor slijt. Het advies van Philips is om de scheerkoppen na één jaar te vervangen. Houd zelf dus na een jaar in de gaten of vervanging nodig is.
Het kan ook zijn dat je pas na twee tot drie jaar nieuwe scheerkoppen nodig hebt, omdat je het scheerapparaat niet zo intensief gebruikt. Philips geeft aan dat scheerkoppen meestal niet langer dan twee jaar meegaan. Dan verdwijnt het beschermingslamel en worden de mesjes bot.

 Wanneer een Braun scheerkop vervangen?

Braun adviseert om na achttien maanden de scheerkoppen te vervangen, voor het beste resultaat. Hiermee voorkom je dat het scheren minder comfortabel en glad plaatsvindt. Met een nieuwe scheerkop worden de scheerprestaties weer 100%. In de praktijk hebben gebruikers meestal na twee tot twee en half jaar nieuwe Braun scheerkoppen nodig.
Hoe snel de mesjes van je scheerkoppen slijten, hangt uiteraard af van de frequentie van het gebruik van je scheerapparaat. De scheerkoppen komen bij elke scheerbeurt in contact met de huid en slijten hierdoor langzaam. Hierbij geldt ook: hoe steviger de baardgroei, hoe sneller de mesjes slijten.

Onderhoud en vervanging

Zorg voor het juiste onderhoud door je scheerapparaat en scheerkoppen na ieder gebruik zorgvuldig schoon te borstelen. Bestel op tijd vervangende scheerkoppen. Dan liggen ze klaar wanneer je merkt dat het scheerresultaat minder wordt. Zo hoef je geen enkele gladde scheerbeurt te missen en zie je er op je best uit!

 

Prijsvergelijking Braun 51S en Huismerk Scheerblad voor de 51S 8000 serie

Product

Prijs:

Braun 51S

€ 25,95

Huismerk Scheerblad voor de 51S 8000 serie

€ 10,95

Verschil

€15,-

 

 

 

 

 

 

 

Dit betekent dat u €15,- euro goedkoper uit bent met Huismerk Scheerblad!


Prijsvergelijking Philips HQ9 Smart Touch XL / Speed XL 3 Scheerkoppen en  Universele scheerkoppen HQ9 Speed XL / Smart Touch XL / HQ8 / HQ177

 

Product

Prijs:

Philips HQ9 Smart Touch XL / Speed XL 3 Scheerkoppen

€ 51,31

Universele scheerkoppen HQ9 Speed XL / Smart Touch XL / HQ8 / HQ177

€ 19,90

Verschil

€  31,41

 Dit betekent dat u €31,41 goedkoper uit bent met het huismerk scheerkop!

Universele scheerkoppen HQ9 Speed XL / Smart Touch XL / HQ8 / HQ177 

Product

Prijs:

Philips HQ9 Smart Touch XL

€ 51,34

HQ8 Sensotec

€12,93

Verschil:

€ 38,41

Dat is een verschil van €38,41 tussen huismerk en Philips!

 

 Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat de Scheerkoppen en Scheerbladen van huismerken stukken goedkoper zijn dan Scheerkoppen en Scheerbladen van merken. Je bespaart 10 tallen euro’s!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot